/
/
Spa design: piatra naturala

Spa design: piatra naturala

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Spa design: piatra naturala
https://www.afroditaresort.ro/

Atunci cand pregatiti un proiect de amenajare a unui spa, va recomandam sa va interesati si de variantele care implica folosirea pietrei naturale. Pe langa aspect, evident superior altor materiale, alegerea acestor materiale e o investitie buna. Decorul dumneavoastra va fi mai trainic si va crea o atmosfera mai relaxata.

Marmura

Marmura este unul din cele mai luxoase materiale, cu o frumusete exuberanta, care imprima eleganta pura decorului caruia ii apartine. Pentru marmura, aveti si foarte multe variante interesante:

  • Cappucino (o culoare relaxanta, a cafelei cu lapte);
  • Nero Marquina (contrast impresionant creat de venaturile pietrei);
  • Blue King (un albastru intens si regal);
  • Alte culori – crem, bej, fildes sau clasicul alb.

Travertin

Este un material versatil, de o eleganta subtila si, cel mai important, un material care “incalzeste” orice spatiu. Diferit de marmura, care e un material somptuos si foarte elegant, travertinul este un material mai abordabil, jucaus, care poate fi folosit si in cam orice tip de décor interior, fie contemporan, fie vintage.

Ardezie

Un alt material in topul pietrelor naturale preferate de arhitecti si constructori, care are marea calitate de a personaliza si de a da viata foarte usor conceptelor de design prin culorile sale extraordinare.

Nou aparuta, ardezia flexibila e un material revolutionar – creata dupa o tehnologie germana (o anumita combinatie de straturi) ardezia flexibila poate fi montata pe aproape orice: blaturi, mese sau coloane. . 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *