/
/
Soluția prin care noii angajați din Spa devin performanți din prima săptămână

Soluția prin care noii angajați din Spa devin performanți din prima săptămână

Ultima actualizare în 06 Feb 2024
|

Banner Intro spa PROGRAM DE INDUCTIE Curs jpg

În Spa, greu găsești să angajezi persoane cu experiență. Care să înțeleagă conceptul general de Spa, să știe cum să vorbească cu clienții, inclusiv cu clienții fideli ai Spa-urilor de 5* din toată lumea – care au așteptări ridicate, pe bună dreptate. Și nu suntem singurii, peste tot în lume este lipsă acută de personal Spa pentru toate pozitiile.

Training de inducție

Personalul Spa trebuie pregătit, iar investiția într-un training de inducție se amortizează rapid prin calitatea serviciilor oferite încă din ziua în care termină pregătirea. Ca să acoperim această nevoie a pieței, am lansat Cursul de Introducere în Spa, un ghid complet care poate fi asimilat unui program de inducție personalizat, cu o durata de 2-3 zile, în funcție de timpul pe care-l poate aloca cursantul.

Inițial ne gândisem să fie destinat doar personalului nou intrat în acest domeniu, tuturor celor cu mai puțin de 12 luni de experiență în Spa și personalului angajat în Baze de Tratament Balnear. 

Dar s-a dovedit a fi un material foarte util și pentru persoane care lucrau deja de câțiva ani în Spa, însă nu-i înțeleseseră, în detaliu, filosofia și, ca atare, nici nu reușeau s-o transmită către clienți.

Cum se desfășoară?

Cursul este format dintr-un material scris, care se parcurge în 2-3 zile și după aceea urmează o întâlnire online, 1 la 1, stabilită de comun acord între trainer si cursant.

Trainerul programului răspunde întrebărilor punctuale și se asigură că informația a fost bine înțeleasă și poate fi utilizată imediat în serviciile pe care cursantul le prestează în Spa.

Am preferat să nu fie un curs ținut cu o grupă de cursanți – din două motive:

  • imediat ce angajezi o persoana nouă, să o poți introduce în trainingul de inducție – din prima zi de lucru – indiferent dacă este recepționer, terapeut sau Spa Manager
  • pentru ca trainerul să poată personaliza la maxim discuția cu cursantul și să se asigure că a asimilat informațiile care îi sunt necesare.

 

Mai multe detalii despre subiectele abordate și trainerul cursului SpaEdu – Nivelul 1 – de Introducere în Spa: https://desprespa.ro/curs-introducere-in-spa/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *