/
/
Semineu Belvedere nuc – cu focar electric 3D Dimplex Optiflame

Semineu Belvedere nuc - cu focar electric 3D Dimplex Optiflame

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
dreamstime 28890905 1024x683 1
Young woman in cosy living room enjoying winter relaxation with face pack and tea, smiling.

Tehnologie flacara 3D Dimplex Optiflame Multifire

Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire se remarca prin realismul de neegalat al flacarii. Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil iar brandul Dimplex vine cu cateva caracteristici care transforma acest tip de flacara intr-una cat se poate de reala: culoare naturala a focului si de mare densitate, miscare naturala a flacarii fara efect sacadat si fara repetivitate.

Real Logs + Led Logs – Busteni cu aspect natural si leduri incorporate in interior pentru aspect autentic de jar

Singurele seminee electrice cu adevarat 3D prin tehnologia cu led-uri incorporate in lemne.

Lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa mulaj de lemn natural ars in foc.

Astfel s-au obtinut busteni cu aspect si dimensiuni identice cu lemnele din semineul traditional.

In plus lemnele focarului au leduri incorporate in interior pe toata suprafata. Acestea isi schimba automat intensitatea luminoasa alternativ pe anumite portiuni pentru a se crea fidel imaginea jarului care palpaie in foc.

Efect 3D Multifire patentat Dimplex

Efect de flacara cu reglaje pentru intensitate, contrast si luminozitate ce ofera profunzime si reda efectul 3D semineului.

Aspectul flacarii 3D Optiflame Multifire de la renumitul producator Dimplex este de neegalat prin realismul pe care il aduce. Flacara acestui semineu electric se remarca printr-o culoare foarte apropiata de culoarea naturala a focului. In plus ai posibilitatea sa controlezi gradul de luminozitate din interiorul semineului precum si viteza de miscare a flacarii.

Bucura-te de un semineu cu rata de miscare si forma impecabila a flacarii asemeni focului natural.

Flacara are o curgere lina fara efect sacadat si fara repetitivitate.

Brick effect – Efect de caramida aparenta

Pentru un aspect realist acest semineu electric are efect de caramida. Astfel se creeaza senzatia ca bustenii si focul aprins se afla intr-o vatra zidita de semieneu autentic pe lemne.

Incalzire cu Aeroterma silentioasa prevazuta cu termostat.

Focarul de semineu are incorporat o aeroterma silentioasa cu o trepta de incalzire,reglabila in intensitate prin intermediul butonului termostat.

Te poti bucura de magia flacarii 365 zile pe an cu sau fara caldura. Efectul de flacara functioneaza independent de modulul de caldura . Astfel in perioada sezonului cald te poti bucura de magia si pasiunea flacarii fara a degaja caldura suplimentara in locuinta. In anotimpul rece poti folosi suplimentar functia de incalzire

In general cand ne gandim la incalzirea cu aeroterma ne gandim si la numarul de decibeli produsi. Semineele Dimplex au aeroterme cu ventilator profesional silentios pentru un plus de confort.

Semineul electric este un produs ecologic, creat cu responsabilitate pentru mediul inconjurator care nu produce fum sau alta emisie in incapere sau in atmosfera . Folosirea semineului electric in apartamente, locuinte si spatii publice se realizeaza in deplina siguranta atat pentru adulti cat si pentru copii sau animale de companie.

Acest model de focar electric 3D Dimplex Optiflame are incorporat un purificator de aer pentru a filtra aerul din incapere. Acest filtru retine toate particulele de praf , polen si alti alergeni din incapere si ofera un mediu mai sanatos. Filtrul se scoate cu usurinta si se clateste cu apa pentru a indeparta particulele acumulate.

Seminee Electrice 3D

Adresa sediu/showroom: Calea Bucurestilor 38, Petresti-Ilfov, DN1 Bucuresti-Ploiesti km 20

E-mail: contact@seminee3d.ro

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *