/
/
Se lansează SpaEdu – prima Academie românească de Spa Management

Se lansează SpaEdu - prima Academie românească de Spa Management

Ultima actualizare în 08 Jun 2024
|

Toamna se numără… viitorii Spa Manageri și leaderi în domeniu Spa

Cover SpaEdu scaled

despreSpa.ro lansează SpaEdu, prima Academie românească de Spa Management

Dacă pană acum, singura opțiune de specializare pentru Managerii centrelor Spa, Wellness și Balneare din România erau cursurile de Spa Management din afara țării, din această toamnă, profesionistii Spa vor avea posibilitatea să urmeze cursuri de specialitate în limba română, la standarde internaționale și adaptate la realitățile și specificitățile pieței din România.

SpaEdu își propune să fie cel mai complex proiect educațional din România dedicat în exclusivitate pieței Spa, o rampă de lansare, de dezvoltare și susținere a profesioniștilor și leaderilor din domeniu. 

“De peste 12 ani suntem preocupați de nevoile și provocările pieței Spa, de aceea, am avut de-a lungul timpului mai multe programe gratuite de formare, pe care le-am tratat cu aceeași seriozitate ca pe cele plătite. Suntem creativi și inovativi, am fost deschiși la orice sugestie și ne-am implicat în orice inițiativă națională și internațională care a putut să crească direct sau indirect nivelul calității serviciilor Spa din România și / sau imaginea României ca destinatie Spa internațională.

Acum, prin SpaEdu, mai facem un pas important: asigurăm  Programe de educație pentru excelența în Spa pentru toate nivelele de management – Spa Manageri, Terapeuți Șefi și Recepționeri Șefi – cu ajutorul unei super-echipe de traineri, cei mai buni specialisti Spa din țara noastră”. (Ioana Marian, Fondator despreSpa.ro)

În acest program sunt incluse module tematice ce acoperă toate ariile în care activează sau de care au nevoie managerii din Spa: Customer Care, management operațional, meniul Spa, marketing și comunicare, vânzări, tactici de leadership, aspecte de management financiar și aspecte juridice. 

Mai multe detalii despre SpaEdu, echipa care va susține acest proiect și despre primul program integrat de Spa Management care va debuta în această toamnă poți citi aici

Înscrierile la acest program beneficiază, în perioada de lansare, de o grilă substanțială de reduceri, posibilă prin implicarea sponsorilor. 

10% din profitul brut va fi alocat pentru plata ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări – pentru introducerea nomenclatoarelor de meserii în piața SPA

SpaEdu este condusă de un Executive Board format din profesionisti Spa și un Advisory Board format și din profesioniști externi, cu experiență în programe educaționale postuniversitare: Sergiu Neguț – Co-fondator, Decan și Membru al Board-ului BISM Bucharest, Oana Scarlat – CEO Exec-Edu și alți membri care aduc valoare prin implicarea și expertiză lor. 

Pentru detalii și înscrieri: https://desprespa.ro/spa-edu/ 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *