/
/
Ritual Hammam

Ritual Hammam

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Ritual Hammam

Un calduros “La Multi Ani!”, sanatate si prosperitate in anul care tocmai a inceput, doresc tuturor cititorilor acestei rubrici.

Ii felicit pe aceia operatori de spa care au ales sa-si pregateasca din timp o brosura pentru Craciun si Anul Nou, poate in cadrul unei campanii marketing bine gindite, si care au reamintit consumatorilor de spa cum o calduroasa primire si un serviciu prietenos, plus un menu de tratamente dar si cuisine (de ce nu spa?) adaptat, pot fi cadrul ideal pentru frumoasele celebrari. Cei care au facut-o asadar, sunt sigura ca au cules roadele, si in scurt timp vor incepe sa pregatesca noi campanii pentru alte evenimente viitoare. Unul dintre secretele acestui business este sa nu uitati de spa, presupunand ca clientii vor veni oricum sa va calce pragul. Amintiti-le de spa, implicati-va in viata urbei, pastrati o legatura apropiata cu cei carora le datorati businessul si aratati-le ca-i apreciati, si cum altfel, decat raspunzand dorintelor si nevoilor lor.

Aveti nevoie de inspiratie pentru un menu de iarna? Lasati imaginatia sa zboare:

Declaratie de dragoste 

Un Ritual Hammam. Este un tratament grozav, pe care sa-l incerci cu partenerul, sau cu un grup de prieteni. Este distractiv, cu multi vapori, si probabil, ceva ce nu ati mai incercat niciodata impreuna. Dezbracati, sau aproape, pasiti in camera incalzita, cu tavanul de o mie si una de nopti, si inveliti-va ajutandu-va unul pe altul in Rasul, argila naturala aromatizata cu uleiuri esentiale. O experienta intensa, purificatoare.

Si apoi, va veti simti infinit de calmi, cu toti muschii relaxati si destinsi, iar pielea capata aspect de matase.

Puteti continua ritualul hammam cu un masaj lung sau cu o baie inmiresmata si veti fi iubiti pentru saptamani la rand.

Maria Rendes – Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
Ritual Hammam
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *