/
/
Retreat-ul de purificare Body & Mind din Vietnam oferă un program complex de detox

Retreat-ul de purificare Body & Mind din Vietnam oferă un program complex de detox

Ultima actualizare în 08 Jun 2024
|

TIA resort pic

TIA Wellness Resort, o destinație de lux din Vietnam, a introdus în luna ianuarie un pachet numit „Curățare a Corpului și a Minții”, care include nutriție raw, terapii de detoxifiere și practici de wellbeing holistic, cum ar fi vindecarea prin terapie sonoră și sesiuni private de yoga.

Pachetele de patru sau șapte nopți cuprind o varietate de modalități de detoxifiere, astfel încât oaspeții să poată elibera si elimina toxinele din corp, în timp ce își îmbunătățesc vitalitatea prin renunțarea și la ceea ce îi “polueaza” pe plan mental.

Unul dintre elementele principale ale pachetului este postul intermitent, o practică prin care toată hrana consumată într-o zi este ingerata într-o fereastră de opt ore. Când postul este întrerupt, oaspeții urmează un plan bazat pe alimente crude de origine vegetală, conceput pentru a le oferi mai multă energie, vitalitate și nutrienți. Planul de masă atent gândit este cuplat cu un program complet de activități sănătoase în fiecare zi.

 

O zi tipică în acest program începe cu o lecție privată de yoga pentru a activa fluxul de oxigen și căldura în corp. Aceasta este urmată de un tratament în centrul de wellness, cum ar fi o sesiune de detoxifiere limfatică, un tratament cu bete de bambus sau o terapie cu pietre pentru inimă. O sesiune de respirație constientă completează dimineața înainte de un mic dejun nutritiv.

Oaspeții se pot bucura apoi de proprietate, cu grădinile sale tropicale și cele două piscine, înainte de a servi un prânz raw format din trei feluri.

Există și un atelier opțional de creație, care aduce o abordare artistică a auto-vindecării, urmat de Circuitul de Hidroterapie Detox sau Terapia de Vindecare Sonoră. Există, de asemenea, oportunitatea unei sesiuni de Tai Chi de 30 de minute înainte de cină.

Ziua se încheie cu un tratament relaxant la alegere, de la tratamente faciale la masaje.

 

Terapia de Detoxifiere Hidro Circuit și cea de Detox Limfatic au fost ambele adăugate la ofertele TIA odata cu acest pachet.

Terapia de Detoxifiere Circuit Hidro este o experienta de detoxifiere de 60 de minute, care folosește abur pe bază de plante, un masaj de hidroterapie, un scrub corporal cu cafea și sare, o saună și o baie cu gheață. Fiecare pas este ghidat de un terapeut.

Detoxifierea limfatică este o terapie de 80 de minute in care se folosesc mișcări ritmice pentru a susține drenajul limfatic și a stimula procesul natural de detoxifiere al organismului.

„Am proiectat acest retreat astfel încât oaspeții să își stimuleze organismul să elimine toxinele și să evolueze către un stil de viață mai constient și mai sănătos”, a declarat Ramon Imper, director general al resortului. „Deși intestinul joacă un rol important, este doar o parte a unui sistem mai mare, astfel încât o mare parte din munca pe care o facem în timpul programului este orientată către eliberarea minții de aglomerație, exces de gândire și stres. Vrem ca detoxifierea să aibă loc nu doar la un nivel fizic, ci si mental. »

 

Sursa: wellspa360.com

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *