/
/
Rasfat spa si in restaurant, baruri si bistrot-uri

Rasfat spa si in restaurant, baruri si bistrot-uri

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Rasfat spa si in restaurant, baruri si bistrot-uri

Unul dintre cele mai importante relatii in domeniul spa este sinergia dintre optiune de terapie, in special cele remodelante sau detox si meniul de restaurant. Coordonarea tratamentelor cu programe nutritionale si alimentatie sanatoasa a devenit o preocupare importanta.

Multi consumatori de spa incearca sa scape de continua tentatie a consumului gourmet-delicii imposibil de refuzat prezente in meniurile restaurantelor si bistro-urilor. Exista boot-campuri spa a caror miza este o dieta spartana si exista spa-uri destinatie ca Chiva-Som sau Canyon Ranch care si-au facut un punct de onoare din meniurile sofistícate pregatite de nutritionisti si expuse si pentru publicul larg in carti de gatit care se vand online. Am selectat cateva importante informatii:

    Pentru un reteta de spa smoothies absolut delicioase accesati linkul celor de la Foodnetwork. Veti gasi 50 de retete dintre care am incercat personal vreo 6- toate minunate!

http://www.foodnetwork.com/recipes-and-cooking/50-smoothies/index.html

     Poti  comanda carti de gatit pentru Spa Cuisine fie de pe Amazon, fie de pe urmatoarele link:

http://www.canyonranch.com/store/about/cookbooks

     Pentru ce inseamna máximum gourmet in spa citeste despre fascinantul Joel Robuchon, Michelin chef cu o galaxie de stele, si despre hotel Metropole in Monaco:

http://www.metropole.com/en/restaurant-montecarlo/joel-robuchon

     Daca te pasioneaza retetele raw-vegan am pentru tine blogul perfect de retete, gazduit de tatuata Corina Bacalu, sotia prietenului meu, Alin:

http://corinabacalu.blogspot.ro/

     Daca vrei sa stii mai multe despre apres spa cuisine si cum se incorporeaza noile concepte de restaurant spa in cadrul aceluiasi spatiu, Guerlain Spa la Waldorf Astoria permite oaspetilor sa comande pranzul prin I-Pad-uri locate prin spa.

    Sesiunile de gatit sanatos cu diversi chef invitati in spa care fie prezinta, fie gatesc impreuna cu oaspetii diverse feluri de mancare sunt un alt pas in arta de a educa catre un hedonism sanatos.

     Tot mai multe hoteluri includ in meniu semnele de gluten-free sau healthy option, sau prezinta optiunile de mancare cu numarul de calorii calculate. Retele ca Hilton sau Hyatt au aceste optiuni ca fiind standard in meniurile lor.

Oana Manole

Spa Consultant/Owner Spa d´Or Consulting

W: www.spador.ro, M: 0721070392

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *