/
/
Proiectul WelDest: Dezvoltarea unei destinatii de sanatate si relaxare

Proiectul WelDest: Dezvoltarea unei destinatii de sanatate si relaxare

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Proiectul WelDest: Dezvoltarea unei destinatii de sanatate si relaxare

Cum se poate transforma o destinatie intr-o ade­varata oaza de sanatate si relaxare? In cadrul proiectului WelDest, fi­nantat de Erasmus/LLP, a fost creat un ghid online si totodata un instrument de autoevaluare care sa raspunda la aceasta intrebare. In acest fel, unitatile turistice vor primi sprijin in vederea dezvoltarii lor in directia sanatate/we­llness.

Dezvoltarea unei destinatii competitive de sanatate si relaxare

Ghidul online, intitulat Dezvoltarea unei destinatii competitive de sanatate si relaxare, cuprinde cinci capitole pli­ne de informatii utile, studii de caz din toata lumea, respectiv sugestii practi­ce care ofera idei concrete persoane­lor din industrie. Continutul ghidului reprezinta rezultatul ultimelor cer­cetari efectuate in cadrul proiectului WelDest. O alta parte importanta a lucrarii contine explicatii teoretice pentru conceptele si ideile care trebu­ie stapanite de catre cei care doresc sa investeasca in destinatiile de sanatate si wellness. Va este pus la dispozitie si un design de curs, dedicat acelora care vor sa foloseasca publicatia in scopuri academice.

Are locul pe care il promovati poten­tialul necesar sa devina o destinatie de sanatate si relaxare?

Instrumentul de autoevaluare si dezvoltare cuprins in al saselea (si totodata ultimul) capitol al ghidului va va raspunde la aceasta intrebare. Utilizata in combinatie cu ghidul, aceasta unealta interactiva se bazeaza pe un set de indicatori care va vor furniza descrierea situatiei curente in care se afla unitatea pe care o ges­tionati. Urmatorul pas va va ajuta sa identificati aspectele problematice si sa aflati ce pasi ar trebui facuti pentru ca destinatia sa devina una de sanatate si relaxare.

Starea de bine a dus la nasterea unui trend urias, iar transformarea unei unitati intr-o destinatie de sanatate si relaxare va va dezvalui cu siguranta o noua latura a turismului, cu accent pe calitate, sustenabilitate si holism.

Ghidul online – Dezvoltarea unei des­tinatii competitive de sanatate si re­laxare – poate fi accesat si descarcat gratuit la adresa http://www.tuas.fi/ en/research-and-development/publi­cations/. Trebuie doar sa faceti clic pe linkul LOKI Publication Service si veti vedea publicatia in partea dreapta a paginii.

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala uti­lizare a informatiilor pe care le contine!

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *