/
/
Produsele spa

Produsele spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Produsele spa
Spa massage for young woman with facial mask on face – indoors

Ce sunt? Sunt produse de ingrijire ale pielii si de ingrijire specifica, chiar cosmetice de machiaj, care se folosesc in tratamentele spa, si de multe ori sunt si vandute de catre spa-uri clientilor.

In preocuparea lor de a oferi experiente deosebite pentru clientii lor, proprietarii de spa-uri prefera sa utilizeze produse carenu se gasesc in magazinele de vanzare cu amanuntul.

In unele cazuri, produsele cosmetice spapot fi comercializate ca branduri premiumcare sunt vandute doar prin canalespecifice, cum ar fi spa-uri sau cabinete ale medicilor. Mai mult, un spa poate alege sa-si puna propriul nume pe eticheta produselor realizate de terti producatori, si sa-l pastreze exclusiv. Spa-ul poate sau nu sa dezvaluie numele producatorului, si daca in unele cazuri etichetele private sunt formulari particularizate, in acord cu conceptul spa-ului, de multe ori eticheta privata poate fi o formula stoc vanduta la mai multe companii.

Restrictionarea vanzarii acestor produse le face sa fie percepute ca avand proprietatispeciale, si permite producatorilor sa ridice pretul. Eficacitatea lor depinde insa de compozitia acestora dar si de metodele de producere.

Acestea fiind zise, nu s-ar spune ca alegerea produsului pentru spa este o treaba usoara. Cel mai bine este cand purcedeti la acest demers sa aveti deja conturat un concept. Gasiti un produs care sa i se potriveasca. Mizati pe ingrediente care au o legatura cu localizarea geografica a spa-ului. Nu intotdeauna mai scump inseamna si mai bun, dar si alegand cel mai ieftn produs va va expune la niste riscuri. Cantariti pozitia produsului in piata, vizitati producatorul, si nu cumparati produse de care spa-ul nu are nevoie. Alegeti produse sanatoase, sigure si usor de pastrat. Alegeti calitatea, dar asigurati-va ca si pretul e unul corect.

Maria Rendes – Spa Consultant

Telefon: +40 727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
Produsele spa
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *