/
/
MASAJUL ALIMENTAT DE ENERGIA NATURII – BIOSONIFICAREA

MASAJUL ALIMENTAT DE ENERGIA NATURII - BIOSONIFICAREA

Ultima actualizare în 08 Jun 2024
|

biosonification

O nouă experiență de masaj alimentată de energia naturii este în curs de dezvoltare de către inventatorul Justin Wiggan.

Aflat deja în parteneriat cu Six Senses și Myndstream, Wiggan creează pasaje sonore din energie vegetală, arboreală, energia cristalelor și a mineralelor – un proces cunoscut sub numele de “bio-sonificare”.

În prezent lucrează la un proiect nou ce are ca scop crearea unui costum de masaj haptic ce traduce impulsurile electrice și frecvențele plantelor și mineralelor în vibrații.

Wiggam spune despre aceste costume că „vor schimba regulile jocului în integrarea empatiei și a emoțiilor umane în spațiile verzi pentru spa-uri”, adăugând că procesul pe care-l gândește va fi o conversație bidirecțională între plante și oameni, deoarece lecturile se schimbă în funcție de nivelurile de energie ale persoanei din apropiere.

Coloanele sonore terapeutice ale lui Wiggan au atras atenția mai multor companii spa globale.

Recent, a încheiat parteneriate cu platforma de muzică wellness Myndstream, precum și cu Six Senses. De asemenea, lucrează cu consultanți internaționali precum Bonnie Baker și Diana Mestre pentru a dezvolta inițiative de wellness bazate pe arta sunetului.

Împreună, Baker și Wiggan creează o grădină biofilică pe acoperișul Nima House and Spa din Mexic, unde oaspeții spa pot interacționa independent cu plantele, pietrele și cristalele pentru a experimenta sunetele și vibrațiile acestora.

El sugerează că echipamentul de biosonificare ar putea fi instalat în grădinile spa și pe pereții biologici interactivi din interior sau în orice cameră cu plante și cristale, astfel încât oaspeții să se poată imersa în experiență.

În plus, un recent studiu asupra lucrărilor sale realizat de Universitatea din Plymouth din Marea Britanie a indicat un efect pozitiv al terapiei cu biosonificare asupra tensiunii arteriale și nivelurilor de stres.

Acum, Glass Twin așteaptă finanțare suplimentară pentru a testa metoda în centrele pentru tratamentul cancerului.

Inspiratia

Wiggan a fost fascinat de sunet încă de mic, după ce i s-a spus că ar putea să-și piardă vederea în copilărie, ceea ce l-a inspirat să-și antreneze intensiv simțul auzului.

Cu toate acestea, accentul său asupra wellness-ului a venit mai târziu, în urma unui diagnostic de cancer, care i-a relevat cât de puternic poate fi sunetul în situații vulnerabile.

Acest lucru l-a determinat pe Wiggan să lanseze Glass Twin, in scopul de a îmbunătăți starea de bine a oamenilor prin reconectarea lor cu sunetul.

haptic experience 2

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *