/
/
Lavoare din piatra naturala: cinci idei

Lavoare din piatra naturala: cinci idei

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
dreamstime 31520967 1024x683 1
spa sign in front of tropical beach

Lavoarele din piatra naturala pot schimba total aspectul unui spatiu din spa: pe langa rezistenta, aspectul natural, cu nuante pamantii, ofera o amprenta eleganta si distincta. Frumusetea pietrei naturale sta in faptul ca fiecare placa, fiecare obiect din acest tip de material va avea personalitatea sa. Venaturile vizibile ce formeaza pattern-uri fascinante sau urmele de minerale scot in evidenta frumusetea si delicatetea principiului natural.

Liniile masculine ale lavoarului din imagine sunt potrivite pentru spatii cu contraste cromatice pline de personalitate si vor fi puse in valoare in camere de baie cu multa lumina naturala.

Lavoarul inalt, de aproape un metru inaltime, va fi piesa de rezistenta dintr-o camera de baie amenajata cu atentie la spatiu – forma sa alungita e potrivita pentru spatii cu accente minimaliste.

Lavoarul negru, finisat cu procedee performante, invita la improvizatie si la contraste creative: lavoarul din imagine va fi scos in evidenta de spatii informale, curajoase iar aspectul sau statement va fi potentat de prezenta unor materiale precum metalul sau sticla.

Un lavoar cu exteriorul cioplit, cu aspect brut, va fi piesa perfecta pentru un spatiu dedicat relaxarii in care prezenta lemnului si a plantelor nu este neglijata. Prezenta lemnului de bambus, de exemplu, si a ghivecelor cu plante luxuriante (ambele in tendintele amenajarii camerelor de baie si de spa in 2015) vor intari ideea de natural si vor imblanzi aspectul brut al pietrei.

O piesa vibranta, din marmura, potrivita pentru un spatiu de lux. Aspectul masiv al lavoarului din imagine contrasteaza cu finetea venaturilor si cu nuantele fine intre albastrul inchis si contextul alb-crem, iar rezultatul este o piesa puternica, fascinanta.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *