/
/
Interviu cu Oana Manole

Interviu cu Oana Manole

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Interviu cu Oana Manole
spa sign in front of tropical beach

Q: Ai fost primul consultant spa care a scris articole timp de mai bine de 3 ani pentru despreSpa.ro. In acesti 3 ani, ai oferit foarte multe informatii utile, sfaturi si ponturi pentru investitori si spa manageri. Intre timp, ai deschis si propriul tau centru spa, Spa d’Or, un day spa foarte cochet cu 4 camere de tratament, in inima Brasovului, vizavi de Biserica Neagra. In mai putin de 1 an de la deschidere ai avut mii de clienti. In acest timp, alte centre din Bucuresti (de exemplu), si-au inchis portile. Din tot ceea ce ai destainuit timp de peste 3 ani pentru rubrica „Spa management” din cadrul despreSpa.ro, care au fost principalele strategii pe care tu le-ai aplicat si care au generat acest succes?

A: Deschiderea Spa d’Or a insemnat mult pentru tot ceea ce facem cu firma de consultanta. Intr-adevar, avem multi clienti, in special turisti, si ne bucura recomandarile lor. Nu stiu daca pot sintetiza toate strategiile aplicate, dar pot sublinia cateva care au functionat. In primul rand, nu am facut rabat la calitatea produsului: am ales branduri premium (lucram cu VitaMan, prima linie profesionala spa dedicata exclusiv barbatilor, Sundari, brand ayurvedic premiat, prezent si la Burj al-Arab, Ritz si Waldorf, Buddha Bar), am ales oameni pe masura (echipa este formata din kinetoterapeuti cu multiple trainiguri) si nu in ultimul rand, o locatie exclusivista (Spa d´Or se afla in inima Brasovului, vizavi de Biserica Neagra).

Clientii s-au filtrat oarecum singuri prin prisma produsului- profilul clientului nostru este cel al unei persoane educate, sofisticate, care intelege cat de mult inseamna relaxarea din toate punctele de vedere.

Nu este genul de locatie unde sa te afisezi, ci una dintre adresele de lux pe care le impartasesti cu cei care merita din anturajul tau. Am introdus multe concepte care au prins: barul de scruburi, unic in Romania, sala de relaxare The Snug Room pentru petreceri spa, cardurile cadou, cosurile cadou pentru companii, terapiile pentru femeile insarcinate, tratamente ayurvedice, terapiile in tandem etc. Experienta de peste 12 ani in spa-uri internationale ne ajuta sa venim mereu cu ceva nou – avem un meniu sezonier in care introducem tratamente noi. De asemenea, facem trainiguri in mod constant si participam la targuri si evenimente.

Muncim foarte mult si rezultatele incep sa se vada. Nu va ganditi ca Spa d´Or a crescut intr-un an cat altii in sapte. Nu a fost asa. Spa d´Or a avut o crestere normala, in conditii de piata normale. Suntem exact unde am preconizat ca vom fi si speram sa pastram acelasi ritm corect si ascendent.

Articolul a aparut in Brosura SPA Business 2014 – 2015.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *