/
/
In mintea barbatului care merge la spa

In mintea barbatului care merge la spa

29 Oct 2013
|
In mintea barbatului care merge la spa

64% din barbati viziteaza Spa-urile pentru eliberarea de stres.

ISPA a pus la dispozitie rezultatele studiului din 2013 legat de comportamentul si atitudinea barbatilor din Statele Unite care merg la Spa, acestea aratand ca din 28% din populatia americana care merge la spa, barbatii reprezinta 47%.

Perspectivele Consumatorului de Sex Masculin

Studiul, Perspectivele Consumatorului de Sex Masculin, efectuat de PricewatergouseCoopers(PwC), a chestionat 1005 persoane utilizant tehnici de self-reporting si nu a avut ca tinta persoanele care merg in mod normal la spa.

49% din barbatii care aleg sa nu mearga la spa spun ca cel mai mare dezavantaj este costul, iar 29% motivand ca nu pot observa beneficiile spa-ului. 19% dintre acestia spun ca Spa-ul este pentru femei.

18% au spus ca nu au niciun Spa in apropierea lor, indicand potential pentru dezvoltarea infrastructurii, in timp ce 17% motiveaza ca nu au destul timp sau nu s-ar simti confortabil sa viziteze un Spa. Surprinzatoare au fost 14% care au motivat ca “niciunul din prietenii mei nu merge”, indicand ca atunci cand masa critica va fi atinsa atunci va dezlantui o si mai mare prezenta, aceasta fiind reprezentata de grupurile de persoane care vor fi obisnuite cu vizitele la Spa.

Cel mai cerut tratament a fost declarat masajul cu 83%, cu alti 16% spunand ca ar vrea sa incerce masajul

Acesta a fost urmat in popularitate de orele de:

Doar 15% au incercat indepartarea ridurilor, cu 34% interesati sa faca asta in viitorul apropiat si un rasunator 52% care nu prezinta interes in acest tip de tratament. Faptul ca varsta medie a barbatilor care merg la Spa din acest studiu este de 25-44 de ani este unul din motivele pentru care cifrele sunt atat de radicale.

PwC a aflat ca media barbatilor care merg la Spa traiesc intr-o gospodarie cu un venit de peste 50000 de $ pe an si mai mult ca sigur au cel putin functia de manager. 67% din utilizatorii de Spa petrec aici pana in 2 ore per vizita in functie de tratamentul ales. 64% vin la Spa pentru a reduce stresul din viata cotidiana.

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail1.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=307289

 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare