/
/
Impresiile celor 3 Mentee la jumatatea Programului de Mentorat

Impresiile celor 3 Mentee la jumatatea Programului de Mentorat

06 Nov 2020
|
Impresiile celor 3 Mentee la jumatatea Programului de Mentorat

Am rugat cei 3 Mentees din prima editie a Programului de Mentorat sa ne trimita un feedback astfel incat sa stim daca dupa o luna si jumatate de cand au inceput Programul, simt ca le-a adus deja plus-valoare – in aceste vremuri oricum foarte dificile pentru toate centrele spa:

Loredana Chis – SunGarden Golf & SPA Resort (Mentor Larisa Marinica):

Programul de mentorat este despre cum sa iti doresti un schimb de experienta si sa primesti mult mai mult… 

La fiecare intalnire cu Larisa as opri timpul in loc.  Totul este bine organizat, iar temele dezbatute se finalizeaza mereu cu idei noi, idei cu aplicabilitate imediata care se adapteaza perfect planului meu de management. 

Am discutat despre Retail, Resurse Umane, Plan de Marketing, Management, Meniu Spa, Tratamente si cred ca cel mai mare castig pe care il am acum, la jumatatea programului, este ca am gasit Omul potrivit cu care sa ma consult in orice situatie pe care o intampin. Larisa reuseste sa imi dea suficient de multa incredere astfel incat pot sa raman optimista in aceasta perioada dificila: „Nu te gandi acum la ceea ce iti doresti sa implementezi dar care nu depinde de tine, ci canalizeaza-ti toata energia doar pe ceea ce poti face Tu”

Daca inainte nu eram convinsa, acum  stiu cu certitudine ca toti avem nevoie de un Mentor, indiferent de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. 
Astept cu nerabdare tot ce urmeaza! 

Stefan Tudor – Forest SPA (Mentor Maria Rendes):

În momentul în care m-am înscris în programul de mentorat îmi doream să integrez know-how-ul și creativitatea în proiectele de spa, atât aspectele financiare, operaționale și de marketing ale afacerii spa, cât și cele mai noi tendințe în fitness, tratamente de înfrumusețare, estetică și terapii alternative, să-mi dezvolt abilitățile de leadership pentru a atinge inimile și mințile celor din jur, dar cea mai importantă așteptare pe care o aveam de la acest program a fost aceea de a putea contribui la dezvoltarea domeniului în România si de a putea oferi suport și training cât mai multor colegi din domeniul Spa.

Îmi doream, cu o sete incredibilă, să asimilez tot ce pot de la oameni, mentori care aveau atât de mult de oferit. 

Astăzi, la jumătatea programului pot spune că deja am reusit să aplic parte din ceea ce am discutat cu mentorul, iar pe termen lung cu siguranță voi putea aplica toate sfaturile pe care le-am primit în urma acestui program. 

Rezultatele sunt vizibile, viziunea și implicarea unui consultat fiind necesară din punctul meu de vedere în fiecare centru spa din România. Acest program mi-a oferit oportunitatea de a evolua din toate punctele de vedere, iar informația pe care o dobândesc este extrem de valoroasă.

Acum mă simt mult mai liniștit, împăcat cu toate acțiunile pe care le-am demarat si pe care le demarez pentru buna funcționare a centrului, discuțiile pe care le-am avut în cadrul programului de mentorat ajutându-mă să văd mult mai bine lucrurile.

Pot spune că acest program este o oportunitate uriașă pentru toți managerii de spa, pentru mine fiind una dintre cele mai frumoase experiente de până acum. Mă simt onorat că am putut fi sub aripa Mariei Rendes. Mă înclin…

Ionela Dragan – Iaki SPA (Mentor Claudiu Sferle):

Prin programul de mentorat, am oportunitatea sa dobandesc cunostinte si abilitati prin care pot imbunatati calitatea serviciilor, pot gestiona eficient resursele Spa si pot aplica un management de calitate in cadrul echipei.

Am analizat impreuna cu mentorul meu, Claudiu Sferle conceptul Spa, structura grilei de servicii – meniul Spa, procedurile Spa existente, noi optini de servicii si expunere in online, de fidelizare oaspeti, iar pentru toate am gasit idei pe care le pot implementa si aduc plus valoare locatiei noastre. 

Schimbul de experienta este incredibil, subiectele abordate sunt nenumarate, oferindu-mi posibilitatea sa punctez sarcini concrete cu un rezultat stabil si sigur, pe termen lung. Pentru o parte din idei au fost puse rotitele in miscare si sunt multe altele care isi asteapta randul.

Claudiu, multumesc pentru timpul tau si pentru rabdarea de care ai dat dovada. To be continued 🙂

–-
In 15 ianuarie incepem o noua editie a Programului de Mentorat oferit GRATUIT Centrelor Spa partenere despreSpa.ro
Asteptam inscrierile Spa Managerilor! Mai multe detalii despre inscrieri: https://desprespa.ro/program-mentorat-in-spa-management/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare