/
/
HEALTH and BEAUTY SHOW la Cluj – Napoca

HEALTH and BEAUTY SHOW la Cluj - Napoca

30 Oct 2012
|
HEALTH and BEAUTY SHOW la Cluj - Napoca

Fiind clujeanca nu puteam sa ratez targul organizat in zilele 26-28 Oct, 2012, adica weekend-ul tocmai trecut. Organizatorii, ADMEN in parteneriat cu ALON Media si LiberoEvents, dupa cum au marturisit, au raspuns interesului si preocuparii in crestere a publicului larg, pentru frumusete si sanatate.

Citeva impresii, prin ochii unui Consultant si pasionat Spa, in randurile urmatoare.

Daca numarul expozantilor nu a fost unul consistent, acest lucru a fost compensat prin varietatea businessurilor care se identifica sau vad conexiunea intre produsul lor si atingerea unui nivel calitativ al vietii care sa ne garanteze frumusetea si sanatatea, sau frumusetea prin sanatate. Asa ca, s-au regasit printre expozanti nu numai un medi spa, care a fost si sponsorul actiunii, o clinica estetica, dar si clinici dentale care se preocupa de zambetul nostru; nu numai centre de infrumusetare sau de modelare corporala, pe langa cluburi fitness care-si extind incet incet serviciile si pe partea de terapii sau servicii cosmetice, dar si o clinica de servicii psihologice. Saloanele hair dar si distributia de cosmetice pentru ingrijire au fost de asemenea reprezentate.

Spre deosebire de centrele de infrumusetare care mizeaza pe cit mai multe aparate si produse aduse din strainatate, sectorul spa, reprezentat la eveniment atit de hotelieri dar si de day spa-uri,  s-a dovedit inovativ, prin participarea unor creatori de Spa intr- o formula originala si traditionala, lucru care m-a bucurat enorm. E vorba despre terapii saline.

Chiar printre retaileri am descoperit o laudabila initiativa care sustine folosirea produselor de ingrijire romanesti. Perfect de acord cu ei, as lansa insa producatorilor invitatia de a dezvolta game complete de produse care sa permita folosirea lor de catre  profesionisti in spauri si centre estetice.

Producatori de piscine, nutritionisti, retaileri de produse bio, medicina chineza chiar, solarii, agentii travel- au avut si ei reprezentanti.

O preocupare aproape exclusiva de a vinde produsul oferit, in contrast cu un mult mai redus interes pentru a crea oportunitati de business, mi-a atras iarasi atentia. Un ochi mai putin atent la partenerii de competitie.

Eu am fost onorata sa reprezint despreSpa.ro la eveniment si oarecum placut surprinsa sa constat apetenta vizitatorilor pentru servicii spa, curiosi sa afle unde anume este locatia spa-ului? O usoara dezamagire binenteles, ca nu este vorba despre un spa fizic. Dar nu-i asa? despreSpa.ro si-a asumat rolul de ghid complet al acestui sector de business, nu numai pentru operatori si profesionisti dar si pentru utilizatori.

Demonstratii live, workshopuri, concursuri cu premii, tombole si alte surprize au animat evenimentul pe parcursul celor trei zile. Nu au lipsit binenteles reprezentantii media.

Maria Rendes – Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
HEALTH and BEAUTY SHOW la Cluj – Napoca
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *