/
/
Filozofia unui Centru Wellness de succes si strategia cosultantului SPA

Filozofia unui Centru Wellness de succes si strategia cosultantului SPA

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Filozofia unui Centru Wellness de succes si strategia cosultantului SPA
spa sign in front of tropical beach

“Centrul Wellness nu trebuie sa reprezinte un monument realizat in cinstea creatorului”, aceasta este filozofia ce sta la baza unui proiect de succes. Conceptul SPA trebui exploatat din punct de vedere logistic, prin utilizarea optima a spatiilor, alegerea inteligenta a materialelor, impreuna cu un design deosebit ce inglobeaza un consum cat mai eficient din punct de vedere energetic. In centrul proiectului va sta intodeauna viitoarea gestionare a spatiilor, deoarece intregul concept se contureaza in jurul unui business care trebuie sa asigure un management deosebit si o sursa sigura de profit pentru investitorii si profesionistii ce le administreaza.

Conceptul Centrului Wellness trebuie conturat si realizat in functie de necesitatile clientului precum o “haina confortabila, frumoasa dar studiat in acelasi timp ca o masina eleganta, cu un echilibru intre performanta si consumul de energie”

In final, zona wellness trebuie sa ofere o experienta unica si emotionanta deoarece conceptul este destinat unei clase exigente de clienti, cu o experianta bine conturata in domneiu, iar singura modalitate prin care se poate castiga loialitatea acestor clienti o reprezinta clipele memorabile petrecute in SPA.

Consultanta preliminara in dezvoltarea unui Centru Wellness de succes, ce va redefini standardele in aceasta industrie, se bazeaza pe evaluarea, definirea si dezvoltarea conceptului pe urmatoarele criterii:

  1. Analizarea proiectului impreuna cu cerintele initiale, cu o evaluare aprofundata asupra punctelor pricipale si a targetului ce se doreste a fi atins.
  2. Evaluarea etapelor necesare si prezentarea planingului necesar pentru realizarea proiectului si a bugetului relativ preliminar.
  1.  Studierea tuturor detaliilor, in conformitate cu cerintele estetice si functionale ale proiectului, si implementarea unei structuri interioare bine definite, oferind certitudinea unui stil si concept unic, ce va asigura profitabilitatea economica a intregului Centru Wellness
  1. Examinare intregului sistem de instalatii necesar, impreuna cu o dimensionare preliminara ce trebuiesc luata in considerare din faza incipienta pentru a putea obtine un randament ridicat in viitoarea exploatare a Centrului Wellness.
  2. Analizarea celor mai noi trenduri din acest domeniu, cu o estimare a tendintelor de piata si a oportunitatilor ce trebuiesc urmate, pentru garantarea unui concept deosebit.
  1. Evaluarea preliminara in ceea ce priveste functionalitatea proiectului, a designul interior, a scenariul si impactului emotional  si prezentarea conceptului final.

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *