Tratamentele wellness inspirate de ingrediente locale care au devenit faimoase la nivel global oferă clientilor Spa călătorii senzoriale care hrănesc corpul și sufletul deopotrivă.
De la beneficiile imunostimulatoare ale iaurtului grecesc din Santorini până la proprietățile detoxifiante ale cafelei din Costa Rica, aceste experiențe întruchipează esența originilor lor.
Principiul grecesc Ef Zin (stare de bine și îngrijire personală) stă la baza metodologiei de vindecare de la Spa-ul NOŪS din Santorini, unde tratamentele faciale și masajele includ ingrediente cu puternic iz local precum scoarța de pin alb, excelentă pentru a combate simptomele menopauzei, și iaurtul grecesc, pentru întărirea sistemului imunitar.
Boabele de cafea din Costa Rica sunt recunoscute pentru proprietățile lor revigorante și detoxifiante. Această împachetare cu cafea de la Nayara Gardens ajută la reducerea retenției de apă și eliminarea toxinelor, lăsând corpul ușor și energizat.
Uleiul pur de Almescar, cunoscut și sub numele de breu branco, este venerat de poporul indigen Pataxó din Brazilia pentru calitățile sale regenerative, aroma sa moscată și capacitatea sa de a alunga insectele și spiritele rele. La UXUA, rășina este combinată cu o bază din fructul pasiunii din Bahia pentru o experiență facială extrem de aromatică, care lasă tenul luminos și plin de viață.
Șofranul din Taliouine provine din satul montan omonim, situat la sud de Marrakech, la marginea pădurii de argan. Această experiență hammam de la Royal Mansour Marrakech integrează acest condiment intens colorat și bogat în antioxidanți, pentru a stimula starea de bine și echilibrul emoțional.
Noul spa al Castelului Dromoland din Irlanda oferă o gamă de tratamente exclusive, inclusiv experiența SEABODY Beauty and Wellness Spa. Aceasta valorifică puterea nutrițienților marini colectați de pe coasta Atlanticului Irlandez pentru a optimiza starea de sănătate și vitalitatea pielii.
Inspirate de conexiunea profundă a Irlandei cu marea, tratamentele utilizează alge marine (odinioară un ingredient de bază în bucătăria tradițională irlandeză). Astăzi, speciile rare de alge irlandeze, numite adesea „trufele oceanului,” sunt valorificate de bucătari care le integrează în unturi, salate, supe și multe altele.
Inspirată de Oceanul Atlantic din apropiere, această împachetare corporală învăluie corpul în alge marine pentru a tonifia pielea, combătând retenția de apă și deshidratarea. Mineralele marine și uleiurile esențiale de cimbru sălbatic și chiparos oferă un efect detoxifiant, oxigenant și de lifting, vizând țesutul adipos în exces. Un masaj hidratant urmează împachetării pentru a reface bariera hidrolipidică a pielii.
Sursa: wellspa360.com
Explorator Wellness Virtual