/
/
Evalueaza si testeaza personalul spa

Evalueaza si testeaza personalul spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Evalueaza si testeaza personalul spa
Young woman having feet Ayurveda spa massage.
              Nu lasa niciodata un terapeut sa efectueze servicii pe oaspetii tai daca nu au fost evaluat si nu executa tratamentul per procedura.
Intr-un spa oaspetele trebuie sa regaseasca acelasi tratament de la terapeut la terapeut . Testeaza acest lucru atat personal cat si printr-un ´oaspete misterios ´. O persoana instruita in respectivele terapii care poate discerne daca serviciul primit respecta procedurile. Verifica toti terapeutii din timp in timp pentru consistenta.
 
Consistenta este esentiala in orice business : daca astazi mananc o delicioasa supa de creveti la bistro-ul meu preferat si maine imi iau si o prietena pentru a o gusta as fi nespus de dezamagita daca nu are vea acelasi gust exceptional pe care l-am laudat fiindca lipseste bucatarul sau vreu ingredient. Consistenta construieste reputatia si un produs valid . Intr-un spa este esential sa incorporezi mai degraba colectivul decat individualul, sa ai un manual de proceduri si sa te asiguri ca trainingul este facut in consecinta. Cand se obtine consistenta in livrarea serviciilor , atunci ne putem gandi la excelenta.

Oana Manole

Spa Consultant 

spatrade@gmail.com

www.spador.ro

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *