/
/
Constructia unui Spa

Constructia unui Spa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Constructia unui Spa

 Cum, cine, care sunt primii pasi?

Dupa ce am incercat sa va retin atentia saptamana trecuta cu ceea ce este important in echiparea unui Spa, acum aduc in discutie un subiect strins corelat – constructia unui spa.

Un Spa este o zona de management intensiv, si o atenta planificare operationala ar trebui sa preceada intotdeauna proiectarea fizica a spatiului. In mod evident exista multe posibilitati ce se pot lua in considerare pentru constructia si echiparea unui spa.

Astfel, implicarea unui consultant sau a unui spa manager/ companie de spa management, in stadiile incipiente ale dezvoltarii spa-ului, este vitala. Cel mai adesea insa, dezvoltatorii ii suna prima oara pe arhitecti si/sau distribuitori- producatori de echipamente, apeland la un consultant spa in faze ulterioare ale proiectului sau deloc. Practica este gresita si experienta si expertiza ofertantilor de pe piata, a acelora care promoveaza constructia si echiparea de spa-uri de la A…la Z, sau managementul de spa, trebuie sa fie atent si minutios verificata. Asa cum am afirmat de multe ori, dezvoltarea unui spa se face de o echipa formata din mai multi specialisti. Cel putin unul dintre acestia trebuie sa aiba cunostinte despre operarea si managementul unui spa.

Investitiile de capital trebuie sa fie justificate de performanta financiara proiectata a spa-ului si de catre mai putin masurabilul „impact” pe care il va avea spa-ul in piata.
Planificarea adecvata si proiectarea, dezvoltarea conceptuala, componentele experientiale si consecventa in livrarea serviciilor, sunt toate cruciale pentru succesul spa-ului pe care vreti sa-l dezvoltati.

Maria Rendes – Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
Constructia unui Spa
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *