/
/
Camerele de tratament – Design

Camerele de tratament - Design

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
Camerele de tratament - Design

Designul camerelor de tratament a evoluat inspre spa suites si multifunctionalitate. Aceasta din urma inseamna ca daca spaul ofera in general tratamente de: masaj, alte tratamente corporale (in general scruburi si impachetari), tratamente faciale, tratamente pentru maini si picioare, atunci, cand se calculeaza profitul, iese mai mult daca intr-o camera se pot realiza toate aceste tratamente, decat in cazul in care se construiesc camere destinate unui tratament anume.

Spa suite inseamna ca o camera e mai mult decat un spatiu ingust cu un pat de tratament, si anume, oaspetele gaseste mai mult confort, nu este tinut in picioare langa pat, timpul in care i se prezinta informatii in legatura cu procedura sau i se fac eventuale recomandari dupa tratament; are un spatiu unde sa-si poata depozita lucrurile personale, de pilda ochelarii, bijuterii etc, daca e cazul. Sunt camere cu dus individual in general, si acesta poate fi folosit ca parte a procedurii de tratament, sau la nevoie, inainte sau dupa tratament.

Camerele de cuplu raman un trend.

In functie de inspiratie si de nivelul de lux dorit, suite-urile pentru cupluri devin locuri foarte apreciate pentru petrecerea de timp de calitate. Pe langa paturile de masaj acestea pot avea in interior: dusuri cu vapori, cazi de hidromasaj pentru doi, sau alte modele de cazi de baie, pat multifunctional pentru tratamente wet cum ar fi: hammam, impachetari la cald, dry or wet flotation, terasa exterioara, sauna individuala, chiar toalete si spatii de grooming sau locuri de servire a mesei. Asa incat, oaspetii pot trai mai multe experiente spa, pe parcursul unei zile intregi daca doresc, fara sa fie nevoiti sa schimbe camere de tratament.

Spa suite-urile ofera tot confortul si pentru executant: au chiuvete, spatii de depozitare pentru materialele si produsele folosite in tratamente, asa incat, la vedere, aceste camere sa poata sa ofere o amenajare placuta ochiului. Aparatura pe cat posibil trebuie mascata, si ceea ce se vede sunt elemente naturale, care sa induca relaxarea.

Maria Rendes. Spa Consultant

Telefon: +40 727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

Subiecte:Spa

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
Camerele de tratament – Design
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *