/
/
Audit al meniului SPA

Audit al meniului SPA

18 Aug 2020
|
Audit al meniului SPA
Photo: Grand Santerra SPA, Balvanyos Resort

Intre toate zonele de activitate ale unui spa, calitatea si claritatea meniului de servicii e cruciala. Pentru ca meniul spa e principalul instrument de marketing si are legatura directa cu profitabilitatea. Nu in ultimul rand, meniul ar trebui sa exprime esenta conceptului de spa.

Despre cum te ajuta sa ai un meniu spa corect poti citi si aici:

De ce un Audit SPA?

Auditurile permit o analiză obiectivă a centrului Spa, permițându-ti să găsesti soluții la orice problema cu care te confrunți. Scopul este sa îmbunătătesti afacerea spa prin detectarea zonelor care provoacă performanțe slabe și recomandarea de soluții care sa faca afacerea mai durabilă. In final vei avea satisfacția de a îmbunătăți cifra de afaceri anuală.

BENEFICII

După ce te inregistrezi pentru auditul meniului spa, procesul începe cu un chestionar detaliat intr-un interviu personal cu spaGuide, cu durata de aprox. 45 min.

Vei putea beneficia  in urma acestui interviu de un Audit al meniului de spa, pentru suma de doar 75 euro. Concluziile acestei analize le vei primi intr-un email. Va urma o a 2-a sesiune online programata de aprox. 45 min, in care veti putea pune intrebari referitoare la concluziile analizei, veti putea stabili  planuri pentru a va indeplini obiectivele.

Ulterior, te pot ajuta sa imbunatatesti meniul,  sa dezvolti un tratament semnatura pentru a sprijini conceptul spa, sau sa-ti conturezi mai bine conceptul, daca va fi nevoie.

In prezent, poate cel mai important aspect care vizează turismul spa / balnear în România se referă la faptul că nu există uniformitate în înţelegerea conceptelor esenţiale legate de dezvoltarea acestuia, şi anume conceptele de wellness, sănătate sau vindecare. Acestea trebuie aduse la un numitor comun pentru a practica spa-ul la nivelul resurselor extraordinare de care Romania dispune.

SpaGuide iti ofera posibilitatea sa evaluezi toate aspectele afacerii, inclusiv:

-Designul functional al spaului pentru a putea aduce imbunatatiri acolo unde este nevoie

-Calitatea serviciilor și tratamentelor

-Siguranta si igiena

-Standardele facilitatilor

-Experiența oaspeților

-Management, indicatorii de performanta si finante

Rezultatul va fi un raport detaliat și un plan de acțiune recomandat, care poate fi implementat chiar de consultantul SpaGuide.

Vei decide singur daca procesul de auditare va fi direcționat către o anumită zonă a activității, sau poate fi o revizuire detaliată a tuturor proceselor cheie ale centrului spa.

CONTACTEAZĂ-NE

Proiectele: Grand Santerra SPA – Balvanyos Resort, Meniul de spa la Grand Hotel Teleferic Poiana Brasov, Cellarium SPA – Castelul Daniel, Herculum SPA – Afrodita Resort (castigatorul premiului pentru cel mai bun concept Spa din Europa oferit de European SPA Association in 2019), ma recomanda.

In perioada de pandemie, spaGuide pune la dispozitia operatorilor sau managerilor de spa un serviciu de coaching online personalizat, sau acolo unde va fi posibil un audit la locatia spa-ului, pentru a-ti putea recomanda solutiile potrivite la provocarile zilnice.

Nu există un moment mai bun decât acum pentru a cere ajutor. Deciziile de astăzi trebuie să fie corecte și este dificil să fii sigur despre orice. Apeleaza la un coach in spa business care sa va ajute!

Indiferent dacă spa-ul vostru are nevoie de o revizuire completă sau doar de unele îmbunătățiri, auditul și standardele spaGuide va asigura succesul!

MARIA RENDES

CONSULTANT SPA @ spaGuide

Telefon: 0727 912 653

Email: spaguide.mariarendes@gmail.com

Subiecte:SpaWellness

Cu drag,

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Email: office@desprespa.ro
Audit al meniului SPA
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Maria Rendes

Maria Rendes

Spa Consultant Colaborator

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare