/
/
Anuntarea castigatorilor ESPA Innovation Awards 2016

Anuntarea castigatorilor ESPA Innovation Awards 2016

31 May 2016
|
logo ESPA awards no year ALTA1 610x1024 1
Joi, 26 mai, in Vichy, Franta, s-au adunat peste 130 de profesionisti in domeniul Turismului European de Sanatate si Spa din 21 de tari, pentru a sarbatori ESPA Innovation Awards 2016.
 

Premiile ESPA Innovation reflecta scopul ESPA de „a stimula schimbul de experienta, bune practici si cunostinte „. ESPA a creat acest Innovation Awards de destinatii, facilitati sau initiative care reprezinta „inovare”, in adevaratul sens al cuvantului; ca este, dezvoltarea unei abordari noi, mai creative si mai eficace la orice aspect al spa-ului si de gestionare a statiunii de sanatate, operatiuni sau de marketing.
 
Castigatorii Premiilor ESPA Innovation 2016 au fost prezentati in timpul Congresului Anual al Galei ESPA.
 
Evaluarea si selectia candidatilor a fost completata de un juriu independent. 
 

Castigatorii 2016 Global Mobile Awards sunt: 

 
Categoria INOVATOARE Spa si RESORT DESTINATIE:
HEVIZ MUNICIPALITY (Ungaria)
 
 
Categorie INOVATOARE MEDICAL SPA
SPA LUHACOVICE (Republica Ceha)
 
 
Categorie INOVATOARE SPA HOTEL
PEDRAS SALGADAS SPA & NATURE PARK (Portugalia)
 
 
Categoria INOVATOARE SPA CONCEPT 
GHARIENI GmbH TIP TOUCH INTERNATIONAL SPRL (Belgia)
 
Categorie HEALTH INNOVATIVE SPA PROGRAM
THERMES BRIDES-LES-BAINS (Franta)
 
 
Categorie HEALTH INNOVATIVE SPA PROGRAM
THERMES DE SAUJON (Franta)
 
Juriul a recunoscut, de asemenea, calitatea si meritul altor sase cereri si a decis sa le acorde un premiu special al juriului.
 

Lista de premii Speciale ale Juriului:

 
KYUSTENDIL MUNICIPALITY (Bulgaria)
 
 
LOSINJ HOTELS & VILLAS (Croatia)
 
 
ATASAGON DETOX & WELLBEING (Romania)
 
 
RKF LUXURY LINEN (France)
 
 
TERMAS S. JORGE (Portugal)
 
 
BURGUERA, VELA-ANERO, BLANCO, MEIJIDE-FAÍLDE (Spain)
 
 
Apasa aici pentru a vizualiza prezentarea Galei cu castigatorii premiilor EIA si premiile speciale ale juriului 2016.
 

Noua Echipa de conducere pentru ESPA

 
Thierry Dubois noul presedinte – Eva Kiewel noul secretar general – João Pinto Barbosa noul sef al Comitetului executiv.
 
Vichy / Franta, 26 mai in 2016 – Thierry Dubois, presedintele Conseil National des Etablissement Thermaux (CNETh), este noul presedinte al Asociatiei Europene de Spa (ESPA). Eva Kiewel, fostul vice-secretar general al ESPA, este noul secretar general si João Pinto Barbosa este noul sef al Comitetului Executiv. Fostul secretar general Joachim Lieber, care a ocupat aceasta pozitie de la infiintarea organizatiei, in 1995, a fost anuntat secretar general onorific.
 
Actualul presedinte Martin Plachy a subliniat in discursul sau de deschidere provocarile pentru sectorul balnear termal din Europa. Avand in vedere provocarile precum imbatranirea societatii sau cresterea bolilor stilului de viata, sectorul balnear medical joaca un rol esential in prevenirea si intarirea sanatatii. Noul președinte Thierry Dubois a enuntat obiectivele programului sau. El a anuntat ca doreste sa stimuleze cercetarea pe abordari bazate pe dovezi fata de tratamentele din spa-uri medicale. Mai departe, el s-a angajat sa aduca experienta pozitiva a Frantei in acest domeniu, in beneficiul partenerilor europeni. De asemenea, el a anuntat ca va spori si mai mult activitatile pentru a aduce sectorul medical spa in atentia Comisiei Europene.
 
Congresul de doua zile prevede lucrari si discutii cu privire la prevenirea sanatatii, la cele mai bune practici de marketing precum si cooperarea internationala. In continuare promovarea standardelor de calitate este un subiect de baza la congres. „Congresul anual este, de asemenea, o oportunitate unica pentru intreaga industrie de a face schimb de informatii pe aceste teme cheie, precum si pentru a impartasi cele mai bune practici”, explica Eva Kiewel, noul secretar general al ESPA. Evenimentul a fost incheiat de anuntarea si ceremonia castigatorilor Premiilor Innovation ESPA (EIA).
 
Contact:
 
João Pinto Barbosa
 
ESPA PR & Communications Manager
 
jbarbosa@espa-ehv.eu

 

www.espainnovationawards.eu

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare