/
/
Academia Spa Bali are 6 programe noi acreditate de CIBTAC

Academia Spa Bali are 6 programe noi acreditate de CIBTAC

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
masaj la mare iStock 000008891073Medium mic 1024x711 1
attractive woman enjoying a heat stone massage on the beach

Academia Internationala Spa Bali (Bali BISA) a primit acreditarea CIBTAC (Confederatia Internationala pentru terapii de infrumusetare si cosmetologie) pentru alte 6 cursuri si ramane singurul centru de training ce ofera programe globale acreditate CIBTAC.

Terapiile acreditate recent sunt:

Rezulta o paleta cu 8 optiuni de cursuri acreditate, 2 dintre ele fiind acreditate anterior: masajul Balinez si programul pentru maternitate.

Programul pentru acreditare profesionala CIBTAC a fost implementat in 2013, la cererea profesionistilor din industria spa ca o modalitate de recunoastere oficiala a excelentei si inovatiei in ceea ce priveste programele de training, produsele si echipamentele. Pentru a oferi o acreditare, un membru al consiliului CIBTAC trebuie sa intreprinda o vizita la respectivul centru pentru a se asigura ca standardele de training sunt cele asteptate. Fiind un organism de acreditare pe zona SPA & Wellness recunoscut in peste 26 tari.

Asigurarea calitatii este un proces amanuntit, incluzand:

  • evaluarea manualelor;
  • competentele trainerilor;
  • calitatea metodelor de predare;
  • aspecte privind mediul de predare (daca este un mediu adecvat practicii);
  • abilitatea studentilor de a pune in practica toate cunostintele dobandite in timpul cursurilor.

Lesley Blair, unul din examinatorii CIBTAC spunea: “Am vizitat Bali BISA  in repetate randuri si am fost mereu impresionata de profesionalismul desfasurarii operatiunilor si de pregatirea profesorilor, care reusesc sa ramana loiali protocoalelor de invatare, dar totodata sa fie flexibili si deschisi la nevoile studentilor.”

Fondatoarea Bali BISA, Penny Ellis, crede cu tarie ca acreditarea profesionala oferita de CIBTAC va deveni din ce in ce mai importanta pentru angajatori intrucat certificarea pe anatomie si fiziologie oferita de ei sau de alta organizatie de buna credinta este o necesitate in industria tot mai exigenta a spa-ului si a wellness-ului. Curricula a fost dezvoltata si rafinata de Bali BISA  dupa ani si ani de cercetare si practica.

Bali BISA a fost unul din finalistii nominalizarii pentru “Cel mai bun centru de training al anului 2014” iar absolventa noastra Kana Ogura a castigat nominalizarea de “Cel mai bun student al anului”. Cu peste 150 de scoli CIBTAC in intreaga lumea, recunoasterea scolii noastre de catre aceasta autoritate i-a “cimentat” reputatia ca fiind una din cele mai bune scoli de spa din Asia.

DESPRE BALI BISA

Localizata in Sanur, Bali BISA a fost fondata in 2006 de catre Penny Ellis cu scopul de a oferi o gama de module de terapii pentru terapeutii spa care doreau sa intre in aceasta industrie sau sa-si largeasca portofoliul de servicii oferite. Sunt oferite si cursuri pentru management in domeniul spa cu o programa bazata pe vasta experienta a fondatoarei. In momentul de fata, exista peste 50 de cursuri si programe oferite de Bali BISA pentru stundenti de toate nivelele.

Penny Ellis, fondatoarea

In peste cei 35 de ani de experienta in domeniul spa, Penny si-a insusit o serie de aptitudini in toate aspectele ce tin de industria spa & wellness. Si-a inceput studiile in Marea Britanie, si-a insusit o serie de calificari internationale precum City and Guilds in Hairdressing and Beauty si acreditari CIBTAC. A deschis si condus un lant de saloane spa si a fost proprietara Centrului International de training in Masaj si Infrumusetare in Marea Britanie, calatorind apoi in intreaga lume ca si consultant SPA.

www.balibisa.com/team

DESPRE CIBTAC

CIBTAC este una din cele mai longevive organisme de acreditare in domeniul spa, sanatate si frumusete. Unele din cele mai bune spa-uri din lume ofera angajatilor programe de training acreditate CIBTAC si un numar de angajatori in continua crestere cauta sa angajeze oameni care au facut cursuri acreditate CIBTAC. CIBTAC este acceptat oficial in 26 de tari iar lista se imbogateste de la an la an. Un portofoliu vast de cursuri pentru terapii de infrumusetare, tratamente spa, nutritie, terapii sportive si alte calificari pe terapii holistice si complementare sunt acoperite in peste 200 de centre CIBTAC din intreaga lume. Procesul riguros de examinare asigura ca totii absolventii CIBTAC sunt bine instruiti, au cunostiintele necesare pentru a putea face tratamentele necesare si au intelegerea si expertiza necesare pentru a adauga ceva din flerul lor personal in tratamente de indata ce incep sa lucreze.

DESPRE NOILE TERAPII SI MASAJE ACREDITATE DE CATRE CIBTAC

Un modul de 5 zile de anatomie si fiziologie poate fi adaugat la oricare dintre aceste programe acreditate la un pret discountat. Daca elevul are un certificat valabil inanatomie si fiziologie, atunci aceasta conditie va fi ridicata si studentul se poate inscrie numai la cursul acreditat pe care il doreste.

Acreditat de CIBTAC: Masaj HAWAIIAN LOMI LOMI

CBE 122 – 10 zile (fara cursul de anatomie si fiziologie)

US 1,500.00

Acest masaj este descris ca fiind unul hranitor, ca o curgere asemanatoare unei succesiuni de valuri datorita miscarilor continue de folosire a mainilor, bratelor si coatelor pentru eliberarea tensiunii. Isi are radacinile in mentalitatea hawaiana, unde spiritualitatea si emotiile echilibrate ale terapeutului sporesc efectele masajului. Atitudinea mentala este deci la fel de importanta ca si tehnicile masajului.

Acreditat de CIBTAC: PROGRAMUL DE MASAJ SHIATSU

CBE118 – 15 zile (fara cursul de anatomie si fiziologie)

US 1.980.00

Mai mult decat un masaj, tehnica de origine japoneza Shiatsu este considerata de pasionatii spa  o practica complementara pentru vindecare. Fundamentul principal al acestei tehnici este acea ca Qi-ul sau energia vitala curge prin organism, si, folosind presopunctura, stretching-ul si alte tehnici de masaj, curgerea energiei isi redobandeste echilibrul. Studentii mai invata si shiatsu pentru talpi,masaj la mare cautare acum in spa-uri si centre wellness din intreaga lume.

Acreditat de CIBTAC: PROGRAM AYURVEDA

CBE 120 – 15 zile (fara cursul de anatomie si fiziologie)

US 1.980.00

Bazat  pe tehnicile anticului sistem medical hindus, astazi se bucura de o multime de practicanti din intreaga lume, datorita abordarii holistice, si a integrarii aspectelor ce tin de relatia fiecaruia cu sinele  si cu mediul inconjurator. Invatati principiile Ayurveda, si tehnici precum Abayanga, Shirodora, scruburi si impachetari ayurvedice, terapiile  Pizchiki si Kizhi.

Acreditat de CIBTAC: MASAJUL THAI MASSAGE CU SACULETI DE PLANTE SI BETE PENTRU PICIOARE

CBE 117 – 15 zile (fara cursul de anatomie si fiziologie)

US 1.980.00

Aceste practica veche de mii de ani, avand la baza tehnici de stretching si manipulare este si astazi indragita, cu multi clienti care aleg masajul insotit de boccelute de plante ce distribuie caldura in corp. Cererea e in continua crestere, intrucat clientii prefer un masaj care le echilibreaza organismul, decat un simplu masaj cu uleiuri, fara efecte imediate asupra imbunatatirii starii de sanatate. Este favoritul practicantilor de yoga. Studentii mai pot invata si forma facuta cu fete pentru picioare.

Acreditat de CIBTAC: PROGRAM DE SLABIT

CBE 121 – 15 zile (fara cursul de anatomie si fiziologie)

US 1.980.00

Acest curs este ideal pentru toti cei ce planuiesc sa le ofere clientilor sansa de a face mici modificari in stilul lor de viata, dar cu rezultate mari. Invata cum sa jonglezi cu mesele echilibrate, diete si impachetari corporale detoxifiante. Invata cum sa customizezi un plan in functie de nevoile emotionale si fizice ale clientului.

PROGRAMUL “INSULA CONDIMENTELOR”

CBE124 – 15 zile (fara cursul de anatomie si fiziologie)

US 1.980.00

Acesta e un program special creat de Bali BISA ce incorporeaza condimentele crescute in jurul arhipelacului Indonezian, precum si miriadele de tehnici etnice. Ceea ce face ca acest curs sa devina o calatorie fascinanta in lumea spa este faptul ca veti invata despre istoria si cultura acestui vast arhipelag. Studentii invata masaje corporale, tratamente faciale, scruburi cu ingrediente tropicale, impachetari pe baza de condiment, masaje ale scalpului si bai florale.

******

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:
Penny Ellis
Fondatoare
penny@balibisa.com

Tel: +62 0361 281289

Mobile: +62  (0) 8113800301

 

Bali BISA

57A Jalan Sekuta

Bali, Indonesia, 80228

Tel: +62 0361 281289 or +62  (0) 8113800301

penny@balibisa.com  or www.balibisa.com

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *