/
/
5 Tips de nisa

5 Tips de nisa

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
5 Tips de nisa
Masseur doing massage the head of an Asian woman in the spa salon
  1. Unul dintre trendurile emergente pentru 2013 sunt produsele de nisa provenind din Brazilia, Turcia, India, China etc. Chiar si casele mari aduc protocoluri diferite in ritualurile lor.

  1. Include servicii din afara spa-ului. Medicina alternativa, dermatologie, coaching te propulseaza repede in topul spa-urilor interesante.
  1. Adictia oamenilor la platformele online trebuie avuta in vedere:  totul se face de pe mobil. Adapteaza platforma site-ului tau astfel incat sa fie vizibila de pe telefoanele mobile. Verifica cei trei C ( continut-conexiune- consum).
  1. Continua sa fii eco. Un spa care un are nicio initiativa de acest gen nu este foarte credibil: trebuie sa dai inapoi naturii pentru ceea ce primesti. Recicleaza pungi , initiaza campanii de planatare de arbori, participa la initiative green ( poate fi inaugurarea unui restaurant raw vegan sau o campanie de strangere a hartiillor si peturilor din zone protejate).
  1. Adauga noi targeturi: populatia masculina sufera de o mare problema, cea a scalpului asa ca terapii adjuvante s-ar putea regasi pe meniul tau, mini manichiura , mini pedichiura si masajul stimulant pentru crestere ( facute bineinteles de specialisti) vor retine parintii in spa-ul tau. In definitiv, nu e nimic mai importnat pentru un parinte decat copilul sau astfel incat eforturile tale vor fi rasplatite.

Oana Manole

Spa Consultant- Spa D´Or

www.spador.ro

T: 0721 070 392

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *