/
/
5 sfaturi de top pentru maximizarea veniturilor

5 sfaturi de top pentru maximizarea veniturilor

Ultima actualizare în 07 Apr 2023
|
dreamstime xxl 48782363 916x1024 1
Forumul Hotelurilor Spa din Orientul Mijlociu a fost gazda unui workshop special tinut de Helen Merchant, detinatorul ISP ( International Spa Consultancy), care a impartasit sfatul expertilor despre stimularea veniturilor spa-urilor.
 

Iata cateva sfaturi cheie:

 

1. Creati pachete promotionale

Asigurati-va ca acestea au valoare dar in acelasi timp sa nu includa un tratament facial complet, acesta fiind cel mai scump dintre tratamente. In schimb un pachet profitabil ar putea contine un mini-tratament facial. De asemenea acest tip de pachet ar putea include un masaj cu 3 ore de piscina, jacuzzi si plaja. Intotdeauna sa va asigurati ca incercati sa vindeti mai mult clientilor dvs care au rezervat un pachet.
 

2. Pregatirea personalului

Pregatirea personalului este cheia incurajarii vanzarilor suplimentare. Invatati personalul sa nu le fie frica de cuvanul „nu” astfel incat sa aiba incredere in sine si sa incerce sa vanda pachete de servicii mai mari. Asigurati-va ca ei stiu ca atata timp cat au incercat, au facut bine, si ca nu trebuie sa le fie frica de refuz.
 

3. Motivatie

Motivatia nu reprezinta responsabilitatea personalului dvs. ci responsabilitatea dvs. Spuneti multumesc regulat si oferiti stimulente. Asigurati-va ca va cunoasteti bine echipa astfel sa stiti cum sa ii motivati pe toti pentru rezultate optime. In timp ce unii prefera mai multi bani, altii prefera vacante.
 

4. Folositi stimulente pentru produse

Folositi stimulente pentru produse, in special oaspetilor care au platit deja tratamentul in avans, in acest moment acestia vor simti ca au mai multi bani disponibili pentru cheltuit in ziua lor de tratament. Intotdeauna recomandati un minim de 3 produse – astfel, clientul, va alege intotdeauna cel putin 2.
 

5. 12 luni de statut de membru 

Convingeti oamenii sa se inscrie pentru 12 luni ca membru astfel aveti veniturile egal repartizate in fiecare luna de-a lungul anului. Este mult mai bine sa aveti venituri sustenabile de 30% de-a lungul anului decat 40% pentru o luna si un gol imens pentru urmatoarele 11 luni.
 
Sursa: http://www.hoteliermiddleeast.com/19441-five-top-tips-for-maximising-spa-revenues/1/

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *