Acest curs interactiv pregătește managerii, terapeutii, receptionerii sau orice persoana care aspiră să isi dezvolte abilitatile de vanzare si/sau conducă un spa de succes utilizând punctele de vânzare cu amănuntul, de vânzare a produselor de infrumusețare și de sănătate.
Veti invata despre tehnici de persuasiune, tipuri de abordari, prețurile de selecție a mărfurilor, strategii de comisionare și motivare a angajaților, indicatori cheie de performanță, inventar și merchandising vizual.
Nu este un secret faptul că aproape toate centrele spa oferă produse de vânzare cu amănuntul, in schimb câte dintre ele sunt cu adevarat profitabile? Un tratament tipic spa poate produce până la 45% profit brut pe serviciu. În schimb vânzarea unui produs de retail poate produce până la 60% profit brut, de aici putem concluziona quintesența unui plan strategic de vănzare.
Se spune că trebuie să te naști cu abilitatea de a vinde, eu nu sunt de acord, consider că fiecare dintre noi e capabil să vândă ceva, fiecare în felul lui. Iar acest lucru se datorează educației sau lipsa educației de care a avut parte, fie ea formală sau informală.
Am descoperit că a vinde poate fi și o artă și o știință în același timp. Și pentru acest lucru ai nevoie de timp si cunostințe relevante pentru a-ți dezvolta abilitățile tehnice dar si cele de comunicare.
„Creșterea vânzărilor cu amănuntul poate și va avea un efect profund asupra creșterii, profitabilității și longevității spaului vostru.” – Asociația Day Spa, Spa și Wellness Retail Sondaj
„Un client care cumpără două sau mai multe produse spa are o rată de revenire in acelasi spa de 80%,” potrivit ISPA.
Acest curs de Spa Retail este adresat tuturor care au nevoie să:
Deși este perfect adevărat că vânzările produselor în spa sunt esențiale atăt pentru bunăstarea clientului dar și pentru profitul spa-ului, te-ai întrebat vreodată de ce spa-ul tău nu stă bine deloc la capitolul vânzărilor de produse cu amănuntul?
Noi însâ avem soluția așteptată prin acest curs online personalizat și pliat pe nevoile tale precise.
1. Te-ai întrebat oare de ce angajații nu fac din ceea ce vrei tu să facă și anume să recomande clienților produse pentru after-care ?
2. Produsele din retail nu prea se vând de la sine, oare de ce ?
3. Nu ai un brand de beauty care să te reprezinte ?
4. Calitatea vănzarilor devine inconsistentă… ce soluție ai ?
5. Angajații devin beligeranți și tot ei doresc un comision mai mare atunci cănd le ceri sa se axeze pe vănzarea produselor.
6. Angajații nu dau dovadă de inițiativă, iar tu te întrebi de ce numai tu trebuie să fii inovator cănd vine vorba de promoții de retail.
7. Clienții nu se întorc in spa-ul tău in schimb auzi că la alții partea de retail funcționează bine.
8. Echipa ta nu cunoaște strategii si tehnici de vanzare in spa? nu este vina lor…
9. Dar reticența terapeutilor de a nu vinde, de unde vine oare?
10. Brandul de produse furnizor nu te susține in organizarea de traininguri specializate si in logistica vanzarilor?
Cand: 9 MARTIE la ora 10:00. (3hr)
Cum: online, in grup restrans
Oferim materiale de suport si diploma de participare
Locurile sunt limitate
Pentru inscrieri, trimite-ne un email la ioana.marian@despreSpa.ro
Explorator Wellness Virtual