/
/
1-2-1 Spa Coaching cu Larisa Marinica

1-2-1 Spa Coaching cu Larisa Marinica

05 Jun 2021
|
Spa Coaching cu Larisa Marinica
Spa Coaching cu Larisa Marinica

Ce iti oferă Larisa prin acest program One-to-one Spa Coaching? 

• Ai nevoie de o persoană care să îți împărtășească cunoștințele, abilitățile și experiența sa pentru a-ți rafina stilul de management și a te motiva?  

• Consideri că un specialist spa te-ar putea ajuta să-ți stabileşti obiectivele profesionale, dar şi cele ale echipei tale și cum să le atingi cu succes?  

Daca da, 1-2-1 Spa Coaching cu Larisa Marinica este o oportunitate valoroasă prin care primesti îndrumări și asistență de la o profesionistă din industria spa şi wellness.
Rolul ei nu este acela sa-ti ofere „răspunsuri şi soluții”  tuturor problemelor cu care vă confruntați în spa, ci sa te ajute să găsesti și să explorezi „răspunsul” potrivit pentru spa-ul în care activezi. Dar mai ales, sa-ti ofere instrumentele cu adevărat necesare cu care vei izbuti intr-o lume a business-ului din ce în ce mai acerbă.  

Acest program personalizat, super dinamic şi concis vine ca o gură de aer proaspăt în ideea de a vă susține să deveniți mai conștienți de sine, de a vă îmbunătăți gestionarea timpului in spa, de va dezvoltati abilități de rezolvare a problemelor, sa creati obiceiuri zilnice de succes sau pur si simplu puteți aduce pe tavă orice provocare cu care vă confruntați in job-ul de zi cu zi. 

*Cat, cum si unde?  

–  online coaching 
–  sesiunea se va desfasura in funcție de timpul stabilit de comun acord.

*Pret promotional pentru înscrierile înainte de 30 Iunie:
Ofertă preț pentru partenerii despreSpa.ro: 250 Ron – 1 hr // Ofertă preț pentru alte centre spa: 300 Ron – 1 hr
Ofertă preț pentru partenerii despreSpa.ro: 400 Ron – 2hr // Ofertă preț pentru alte centre spa: 500 Ron – 2 hr

Inscrierile se fac pe adresa: contact@despreSpa.ro

Cine este Larisa Marinica?

Larisa Marinica

Cu o experiență de peste 18 ani in domeniul spa si wellness in 8 țări străine, Larisa Marinica este speaker și specialist de talie mondială la evenimentele, convențiile și premiile cele mai importante din lumea spa-ului si a wellness-ului. 

Contribuie cu generozitate, pasiune și energie creativă la piața internațională de spa ea fiind kinetoterapeut de profesie, de-a lungul carierei a deținut diverse roluri importante, precum terapeut, manager spa, director, speaker, membru al juriului la Premiile spa, si ulterior profesoară de Hatha yoga Larisa activând in Iordania, Scoția, Dubai, Insula Canalului, Grecia, Turcia, România, Elveția, Egipt etc.

In plus față de specializările ei pe parte de spa business și managemenet expertiza și abilitățile de wellness i s-au dezvoltat lucrând cu branduri premium cum ar fi Marriott, Starwood, Jumeirah, Swissotel, Fairmont / Accor, Four Seasons. Au format-o in primul rând ca specialist dar mai ales ca om caruia îi pasă de oameni si de sănatatea lor. 

Dat fiind faptul că Larisa are un stil aparte de a preda prin dăruire, natural si pe înțelesul tuturor ea a fost aleasă să conducă seminarul de specializare pe spa management din cadrul BUSINESS AND HOTEL MANAGEMENT SCHOOL – LUCERNE (BHMS) și SHMS din Glion, Elveția.

In prezent, s-a intors in Romania, și isi dedică timpul in exclusivitate propagând ideea de sănătate prin yoga, terapii wellness dar mai ales contribuie la primul Program Pilot de Mentorship din Romania

Motto-ul ei personal este: ”Aleg să-mi trăiesc viața prin bunătate, învățare, dăruire și inspirație… restul este divinitate”.

Ce spun participantii de la Cursul online de spa și wellness management, trainer Larisa Marinica:

Andrada Soarice, SPA Manager Herculum SPA, Afrodita Resort & SPA, Baile Herculane:

„Am urmat un curs de specializare in Spa Management, cu Larisa Marinica, pe final de 2020. Pe langa faptul ca a fost ‘perfect timming’, intr-o perioada in care ai nevoie mai mult ca oricand de ghidaj si elemente, viziuni, perspective noi pentru reinventarea afacerii tale, dar si a ta ca profesionist… am avut ocazia sa cunosc un om extraordinar, de la care am savurat fiecare invatatura si moment petrecut impreuna! 

Abordarea ei este extrem de practica, strategica si business oriented si cu toate astea nu pierde din vedere nici o clipa frumusetea scopului principal: sanatatea si calitatea vietii traite… wellness! 

Inca din timpul cursului am inceput sa aplic diverse invataturi care s-au dovedit a fi foarte practice:

Printre multe altele am adaptat un stil de management mai potrivit echipei mele, dupa recomandarile ei, cu rezultate imediate. 

Am reusit sa crestem vanzarile pe retail prin abordarea unor idei noi si conturarea unui plan de marketing si vanzari mai bine corelat cu realitatile noastre. De asemenea, trecand prin acest curs, am invatat cum sa eficientizam la maxim programatorul de masaje, astfel incat sa rezervam tratamente wellness intr-un mod cat profitabil! 

Larisa te invata pe langa toate acestea si cum sa raspunzi si sa solutionezi diferite problemele pe care le intampini cu clientii – super customer care, dar si cu angajatii, la modul cel mai punctual (ca si cum ar fi fost si ea de fata in acele momente).

Ofertele de specializare si perfectionare ca manager spa, sunt destul de modeste in tara noastra si dezvoltarea pietei spa din ultima vreme, tinde sa ne-o ia inainte, de cele mai multe ori! Sa fii om de spa, este diferit si special.

Consider o mare oportunitate pentru orice lider, organizarea cursului de specializare in managementul SPA, cu Larisa A. Marinica, fiindca reuseste sa insereze elementele cele mai importante, la standarde internationale, intr-un timp optim!

Iata, daca vrei, reteta succesului! 

Felicit initiativa Ioanei Marian si sunt convinsa ca in acest mod se poate forma o baza solida de specialisti de care un domeniu asa complex, are atata nevoie!

Multumesc!”

Casiana Ostace, Director de Marketing, Club Apollo, Baile Sarate, Mures:

„Consider ca acest curs a fost cea mai buna investitie pe care o puteam face in noi.

Nu doar ca ne-am creat o baza teoretica solida cu privire la conducerea si functionarea unui centru SPA modern, dar din fiecare modul parcurs vom putea transpune in practica ideile impartasite de Larisa.

A fost un curs complet si complex, imbogatit cu experienta pe care Larisa o are in domeniul wellness”

Ce spune Loredana Chis, SPA Manager Sungarden Golf & SPA Resort Cluj, Mentee in Programul de Mentorat organizat de despreSpa.ro, Mentor: Larisa Marinica

“Programul de mentorat este despre cum sa iti doresti un schimb de experienta si sa primesti mult mai mult… 

La fiecare intalnire cu Larisa as opri timpul in loc.  Totul este bine organizat, iar temele dezbatute se finalizeaza mereu cu idei noi, idei cu aplicabilitate imediata care se adapteaza perfect planului meu de management. 

Am discutat despre Retail, Resurse Umane, Plan de Marketing, Management, Meniu Spa, Tratamente si cred ca cel mai mare castig pe care il am acum, la jumatatea programului, este ca am gasit Omul potrivit cu care sa ma consult in orice situatie pe care o intampin. Larisa reuseste sa imi dea suficient de multa incredere astfel incat pot sa raman optimista in aceasta perioada dificila: “Nu te gandi acum la ceea ce iti doresti sa implementezi dar care nu depinde de tine, ci canalizeaza-ti toata energia doar pe ceea ce poti face Tu”

Daca inainte nu eram convinsa, acum stiu cu certitudine ca toti avem nevoie de un Mentor, indiferent de experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. 
Astept cu nerabdare tot ce urmeaza!” 

Cu drag,

Wello

Explorator Wellness Virtual

Email: office@desprespa.ro
Ți-a plăcut? Probabil le-ar plăcea și cunoștințelor tale. Dar nu putem ști dacă nu dai share, nu? 😊
Wello

Wello

Explorator Wellness Virtual

Hai în comunitate!

Prenume
Mail

Articole similare

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *