Programe de educație pentru excelența în Spa
Banner shots

Oferim gratuit, pentru toate nivelele de management dintr-un Spa, incursiuni pe subiecte de maxim interes, care să te ajute să faci o schimbare rapidă și benefică în Spa-ul tău. 

Vor fi scurte și concentrate, astfel încât să nu-ți ocupăm timpul: maxim 30 de minute / Spa Shot.

Participi seara și implementezi a doua zi dimineața, astfel încât deja să începi să vezi rezultate pâna miercurea viitoare, când iti servim următorul Shot de Spa Business.

Ce subiecte vom aborda și cine le va facilita?

Heading #1
Heading #2
Heading #3
1
23 august
Ioana Marian
Cum atragi clienți noi în Spa prin postări scrise diferit de ce ai încercat până acum?
2
30 august
Ioana Dancanet
În caz de accident / deces oaspete în Spa, ce ai de făcut si care sunt documentele care te protejează din punct de vedere legal?
3
6 septembrie
Georgios Bakopanos
Once a customer, Not always a customer * Importanța „Primelor impresii”, pentru că detaliile contează
4
13 septembrie
Toma Grozavescu
Growth Hacking in Spa: cei 2 factori „invizibili” care determina succesul în marketing
5
20 septembrie
Iuliana Tasie
Cum sa iti auditezi activitatea propriului spa, ce instrumente sunt utile in planificarea strategiei de dezvoltare?
6
27 septembrie
Lorena Nicolescu
Cum se depozitează corect substanțele folosite pentru curățenie și igienizare în Spa?
7
4 octombrie
Oana Scarlat
Cum folosim emoțiile în managementul oamenilor?
8
11 octombrie
Loredana Chis
De ce un terapeut foarte bun poate să piardă un client?

Spa Business Shot nr. 8

Loredana Chis Business Shots

De ce un terapeut foarte bun poate să piardă un client?

Autocunoasterea, Autocontrolul, Empatia, Influenta, Relatiile Sociale sunt elemente vitale in crearea si dezvoltarea unei echipe SPA care sa te conduca spre Succes.

Trainerul nostru, Loredana Chis, Spa Manager La Dolce Vita Spa, Grand Hotel Italia, iti va arata concret cum abilitatile si cunostintele profesionale isi pierd valoarea daca lipseste o baza emotionala solida.

Trainer: Loredana Chis, Spa Manager La Dolce Vita Spa, Grand Hotel Italia

Bio Trainer: A intrat in domeniul Spa imediat dupa terminarea Facultatii de BalneoFiziokinetoterapie si Recuperare Medicala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca. In cei 13 ani de experienta in domeniul Spa, a lucrat ca manager si colaborator pentru Spa-uri de 5* si a urmat mai multe cursuri de dezvoltare profesionala: Cursuri de Management, Managementul Resurselor umane, Curs pentru managementul proiectelor, Cursuri de Leadership si Management SPA, Curs de Leardeship 360. In ultimii 2 ani s-a implicat in mai multe proiecte initiate de despreSpa in incercarea de a creste Piata Spa din Romania: nomenclatoare de meserii si standarde ocupationale, discutii si adrese pentru Ministerul de Turism in perioada pandemiei si elaborarea de cursuri despreSpa.ro. A câștigat marele premiu "Best Spa Manager" în mai 2023 la Conferinta Spa Romania si este Mentor în programul de mentorat pentru Spa Manageri.

Sponsorii datorită cărora putem să le oferim cursanților un preț promotional și o grilă generoasă de reduceri și care, prin contribuția lor, susțin financiar procesul de acreditare a nomenclatoarelor de meserii și a standardelor ocupaționale pentru domeniul Spa în România:

Sponsori

Parteneri educaționali

Parteneri media

Parteneri

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *