SPA Business Networking 2015

despreSpa.ro a organizat in data de 14 mai 2015 cea de-a doua editie a evenimentului SPA Business Networking, care a reunit la Vila 23 din Snagov cei mai importanti jucatori ai pietei: reprezentantii celor mai importante centre SPA din tara (Alpin Vitarium spa, Aquarium SPA Center, Athenee Palace Hilton, Aviatiei Wellness Center, Bali SPA, Beautyferia, Belaqva, Casa Ema, Centrul Shakti, Creanga SPA, Del Mar SPA, Dru Relax, Eden SPA, Egreta Spa, Grand Hotel Balvanyos, Green Village Delta Dunarii, The SPA @Hilton Sibiu, Hotel Diana si Afrodita Baile Herculane, Hotel Palace Govora, Howard Johnson, La Bibliotheque, Lux Garden SPA, Marina Regia – Imperia SPA, MDA Terapii, O3Zone SPA, Phoenicia SPA, Premier SPA, Puri Bali, Riserva SPA, Salina Turda, Shiseido SPA@Stejarii Country Club, Sky Blue Hotel, Sun Garden SPA, Sunshine Luxury SPA, Synergy Day SPA, Vila 23), consultanti SPA la nivel national si international, respectiv furnizori de produse si echipamente specifice domeniului.

Evenimentul a cuprins trei paneluri de discutie. Primul dintre ele: Meniul SPA – au fost dezbatute caracteristicile care caracterizeaza un meniu SPA de succes, un meniu SPA care sa vanda, dar in acelasi timp a fost justificata si importanta acestui element pentru imaginea centrului SPA. La discutie au participat atat consultanti din tara, cat si din strainatate (Daniella Russell, Helen Coulon – Soul SPA Consulting).

Al doilea panel a avut ca punct de pornire posibilitatile de crestere a ponderii turismului balnear romanesc la nivel global, la discutie luand parte membrii unor asociatii importante din domeniu (Rodica Pencea – Secretar General OPTBR si consilier ESPA, Constantin Munteanu – Presedintele Asociatiei Romane de Balneologie si Alexandru Constantin – Presedintele Asociatiei Romane de Turism Medical).

 

In cadrul ultimului panel s-a vorbit despre tema comunicarii si importanta acesteia pentru promovarea centrelor de relaxare, dar si a SPA-ului ca si concept general. Participantii au putut adresa intrebari unor specialisti din domeniu care activeaza in cateva dintre cele mai importante agentii media si PR din tara.

In partea a doua a evenimentului Donna Dvorak a prezentat Weldest Project – un proiect finantat din Fonduri Europene si oferit gratuit centrelor spa si Larisa Marinica a prezentat Global Wellness Day – ziua internationala a Wellness-ului care, de anul acesta, se va sarbatori si in Romania in data de 13 iunie.

Sponsor Platinum: Wellness Laghetto
Sponsori Gold: Top Line, 438 Playhouse Production
Sponsori Silver: X-Body, Eisberg, Seminee Electrice 3D, TYR Romania

Fotografiile au fost realizare de Justinian Scarlatescu.


Fotografii de la eveniment: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.912006445529251.1073741828.107236676006236&type=1

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo