Aer bun, apa terapeutica, liniste si un mediu inconjurator minunat. La Sovata Ensana Health Spa Hotels toate conditiile sunt date pentru o cura terapeutica sau un relaxant weekend wellness in stil transilvanean.
Piscina cu apa terapeutica a hotelului este alimentata cu apa Lacului Ursu, situat la doar 200 de metri. Lacul Ursu nu este renumit doar pentru forma sa asemanatoare unei piei de urs intinse: apa cu concentratie salina ridicata a acestui lac helioterm, unic in Europa, are numeroase efecte terapeutice, fiind populara in randul persoanelor cu afectiuni locomotorii si dermatologice sau ginecologice.
Vizitatorii dornici de vindecare sunt primiti in hotel de o echipa de medici specialisti si terapii traditionale, iar cei care cauta relaxare prin wellness, se pot bucura de o sectie wellness spatioasa care ofera o gama larga de proceduri (bai relaxante, masaje de relaxare, masaj thailandez, etc) si tratamente de infrumusetare - in salonul nostru Emporium Wellness and Beauty puteti sa alegeti dintre variate tratamente cosmetice, efectuate cu produse din gama Babor sau Aslavital (Tratament pentru fata Babor cu ultrasunete si cristale de munte; tratament Babor expres relaxant, Aslavital- tratament regenerant pentru fata).
In centrul Spa veti gasi: bazine cu apa dulce si sarata, piscina de inot, jacuzzi, baie Kneipp alternanta pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness

Adresa: Str. Trandafirilor, nr. 111, Sovata, 545500

E-mail: sovatahotel@szovata.ro

Telefon: 0265 570 151

Program: Spa 07:00 – 21:00, Tratament 08:00 – 16:00

Adresa web: sovata.danubiushotels.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DespreSpa
Average rating:  
 0 reviews

Sorry, no posts matched your criteria.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP