Din 1946, Sothys a reprezentat excelenta franceza in tratamentele profesionale pentru centrele de infrumusetare si
spa-uri.

Alegerea Sothys, inseamna combinarea unei tehnologii impecabile cu o experienta remarcabila pentru simturi. Dezvoltarea brandu-lui Sothys a fost determinata de capacitatea sa de a ramane fidel cu sine, în timp ce aduce noi solutii in domeniul infrumusetarii. In fiecare dintre inovatiile noastre, urmarim ideea de o frumusete responsabila, care respecta pielea si mediul.

Un business de familie bazat pe excelenta. Sothys a fost creat in 1946 în timpul noului val de frumusete frantuzeasca sub conducerea lui Dr Hotz, un vizionar pentru tratamentele spa si un egiptolog dornic sa creeze un brand unic pentru centrele si spa-urile de infrumusetare. De la inceput, Sothys a oferit lux nerezervat din generatie in generatie, in doua locuri cheie care au jucat un rol istoric pentru brand… In zona Corrèze, unde isi are originea familia Mas, cunoscuta pentru unitatile sale de cercetare si productie, departamentele administrative, precum si Les Jardins Sothys®. Si in Paris, casa Sothys pentru training-urile internationale, centrul si “L’Institut Sothys”, salonul de prezentare global al marcii cu adresa128 Fbg Saint Honoré.

Produsele Sothys sunt realizate in Franta cu o productie eco-responsabila.

Sothys, promoveaza o „cultura de institut si spa” puternica, fiind locul exclusiv pentru ritualurile de tratament. Ritualurile unice combina ingaduinta senzoriala, eficienta si o abordare personalizata a tratamentului, pentru a face din fiecare intalnire un refugiu de bunastare, care alimenteaza corpul si mintea... O arta care diferentiaza marca Sothys. Dupa inventarea primului tratament de lifting in 1968, Sothys s-a mandrit intotdeauna cu schimbarea regulata a protocoalelor sale profesionale pentru a oferi ingrediente si tehnici active inovatoare, dar si pentru a oferi solutii specifice nevoilor fiecarui client, cu tratamente faciale intensive, formulari cosmetice si tratamente semnatura. Eficienta tratamentelor Sothys se bazeaza pe combinatia de tratamente extrem de sofisticate oferite de un institut de ingrijire a pielii, impreuna cu produsele folosite in mod regulat acasa pentru a prelungi efectele, in urma unui diagnostic corect al pielii pentru o reteta personalizata de frumusete.

Ritualurile Sothys se pot regasi in locatii precum: Thermes de Spa, Le Ponant, Spa Le Burgundy, Cap Estel, Le Strato Courchevel, Hotel Hershey, St Regis Osaka, St Regis Dubai The Palm, Toskana Therme Bad Schandau, The Marmorosch Bucharest, Therme Bucharest, Country Spa Health & Beauty Retreat Snagov, SunGarden Resort Cluj si multe altele.

Distribuitor Romania: COMPLETE BEAUTY
Bd. Unirii 8, Bl. 7A, Bucuresti
0732.135.256
office@completebeauty.ro

Social Media:
Facebook: @sothysromania
Instagram: @sothys.romania

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Abonează-te la newsletter

Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
#Spa #Wellness #Balneo