Silena Mountain Spa

Conceptul Silena Mountain Spa este bazat pe tradiția locală a fitoterapiei, a terapiilor cu produse vitivinicole, utilizarea uleiurilor esențiale cu înalt grad terapeutic și puterea vindecătoare a naturii, fiind un amestec de tradiții și influențe nordice și mediteraneene, numele însuși fiind inspirat de spiritele pădurii din mitologia geto-dacă și romană.

Designul a fost inspirat din mediul local și contrastele frumoase din Sinaia, stilul său interior reprezintă cabana tradițională de munte cu castelul neoclasic Peleș. Zonele de relaxare în tonuri calde de pădure, cu mult verde și arome din inima munților Bucegi, menite să te relaxeze încă de la primele minute petrecute aici.

În acest ambient bazat pe elementele pădurii și ale muntelui – lemnul, apa, rocile și flora, Silena Spa dezvăluie terapiile tradiționale ale zonei și secretele frumuseții naturale, prin:

 • cele mai sofisticate ritualuri botanice, tratamente faciale și corporale, bazate pe formule inovatoare cu ingrediente naturale și ritualuri semnătură inspirate din farmecul împrejurimilor;
 • servicii de înfrumusețare (coafor, manichiură, pedichiură), cu branduri de renume și experiențe complete de beauty spa;
 • facilități wellness precum piscină, jacuzzi, saună uscată aromatizată, bio sauna cu plante, saună cu aburi, fântână de gheață, duș senzorial, cameră de relaxare salină cu șezlonguri infraroșu și sală de fitness.

Colecția de ritualuri speciale includ terapiile tradiționale ale strămoșilor din munții înconjurători și secretele frumuseții naturale, bazate pe fitoterapie, ingrediente botanice, căldura și mâini iubitoare. 

Din bogăția de tratamente wellness, nu lipsește masajul cu pietrele calde, deep tissue, masaj capilar și relaxare full body. Desigur, toate vin personalizate în stilul fiecărui tip de client, inclusiv viitoare mămici, copii, domni, sportivi, cupluri și bunici. 

În același timp, acordăm o atenție deosebita îngrijirii pielii, oferind o gamă foarte variată de tratamente faciale, remodelare și tonifiere corporală, pe bază de ingrediente botanice. 

Ca meniul să fie complet, am creat tratamentele semnătură, inspirate din cultura locală și natura înconjurătoare, prin elemente reprezentative (munții Bucegi, Sfinx, castelul Peleș, ursul de Sinaia).

Silena Mountain Spa colaborează cu brandul PEVONIA - primul brand SPA profesional oferit în spa-urile de elită din întreaga lume, care se mulează perfect conceptului nostru oferind adevărate aventuri SPA, unice și memorabile prin încorporarea tehnicilor clasice și moderne europene în formule inovatoare.     

Adresa: Bd. Carol I, nr. 8, Sinaia, jud. Prahova

E-mail: silenaspa@hotelsinaia.ro

Telefon: 0754 075 000

Program: 09:00 – 21:00

Adresa web: www.hotelsinaia.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo