Shiseido Spa

Shiseido Spa din cadrul Stejarii Country Club este primul SPA dedicat din Europa de Est ce apartine renumitului brand japonez si singurul din Romania care a obtinut certificarea EuropeSPA day spa, pentru indeplinirea standardelor internationale in materie de servicii, siguranta, igiena si infrastructura, specifice acestui domeniu. Va invitam sa participati la o calatorie in lumea simturilor, unde veti putea redescoperi armonia fizica, spirituala si emotionala. Va oferim o gama variata de tratamente Shiseido, care au la baza tehnica Qi, o metoda unica a brandului japonez. Aceasta presupune stimularea punctelor de presiune Tsubo si eliberarea energiei Qi, energia vitala care circula prin tot corpul nostru, dandu-ne astfel o stare de profunda relaxare si vitalitate. Meniul de tratamente cuprinde si o serie de masaje asiatice aditionale, precum: masajul thailandez, masajul cu pietre vulcanice, masaj aroma-terapeutic.

Relaxarea completa incepe la Shiseido Spa unde dispuneti de urmatoarele facilitati:

7 spatii individuale pentru diferite tipuri de tratamente; 2 camere de scrub; piscina interioara de relaxare cu sezlonguri cu jet cu bule; spatiu pentru relaxare la piscina; sauna cu vedere spre padure; sauna cu aburi; hammam unic.

Oferta Shiseido Spa:

 • Masaje de relaxare: Kuroho Body Massage, Ever Bloom Body Ritual, Total Zen Delight, Prenatal Massage, Sacred Stone Massage
 • Masaje terapeutice: Drenaj Limfatic, Deep Tissue Massage, Sports Massage, Deep Tension Relief
 • Tratamente faciale: Glow Revival Facial Treatment, Lift Dynamic Facial Treatment, Hydro Perfecting Facial Treatment, Super Refining Facial Treatment, Wrinkle Resist Facial Treatment, YUTAKA Treatment Experience, Deep Cleansing Detox for Men Facial Treatment, Time Fighting Facial&Back Massage for Men
 • Exfolieri: Kuroho Body Bliss, Japanese Spa Journey, Kuroho Polish
 • Ritualuri SPA: Journey of Relaxation, Journey of the Senses, Journey of Eenrgy, Journey of Refinement, Sculpting Bathing Ceremony
 • Hidroterapie/ hidromasaj: Replenishing Bathing Ceremony, Zen Bathing Ceremony, Smooth&Pampering Vichy Scrub, Japanese Spa Journey
 • Alte tratamente si terapii SPA: Japanese Jet Lag Therapy, Japanese Scalp&Shoulders, Deep Cleansing Back Treatment
 • Tratamente alternative: Nuat Namman Aromatherapy, Yumeiho Massage
 • Saune: Sauna umeda, Sauna uscata, Dus Emotional, Criosauna
 • Piscina: Vitality Pool
 • Pilates: Pilates Reformer Clasess
 • Alte servicii pe care le oferim: Waxing, Eneka – Body Sculpting Massage, Royal Thai Massage, Nuat Namman Aromatherapy Massage and Foot Scrub, Nuad Pan Boran,Wrinkle Smoothing Contour Facial, LPG Alliance, Criocuum, Tecar, Criotouch

Lounge Spa

Camera VIP de zi, ce include Jacuzzi dublu, spatiu dublu pentru terapie, toaleta privata cu dusuri, pat special pentru relaxare, bar cu sampanie, semineu deschis si terasa privata cu priveliste spre padure; Programe de slabit si de nutritionism; Centru de wellness (Reformer Pilates, Yoga si Speedfitness); Bar de Ceai; Vestiare separate pentru femei si barbati; Spatiu de retail care ofera o gama completa de produse cosmetice si lifestyle Shiseido, incluzand bijuterii si o gama unica de echipament pentru Pilates. Top 10 produse/marci comercializate: Shiseido cu game destinate ingrijirii corporale si faciale, protectiei solare si make-up.

Adresa:  Str. Jandarmeriei, nr. 14 A, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@stejariispa.ro

Telefon: (+40) 744 332 286

Adresa web: www.stejariicountryclub.ro/shiseido-spa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
joi, 05 noiembrie 2020 / Published in Tratamente spa semnatură, Art Shiseido SPA

Secrete japoneze stravechi impartasite de Shiseido SPA

Cum sa te relaxezi rapid prin metode japoneze? Secrete japoneze stravechi impartasite de Shiseido SPA

Cum sa te relaxezi rapid prin metode japoneze? Din interviu cu Andra Grigore, Head Therapist la Shiseido SPA de la Stejarii Country Club din București, poti afla cateva dintre secretele japoneze care ne ajută să ne destindem într un timp foarte scurt (vezi interviul la finalul articolului):

 • combinatii de uleiuri esențiale – alese pe principiul ca trebuie sa functioneaze precum cuplul Yin si Yang; 
 • combinatii de culori
 • prezenta elementelor din natura
 • bai relaxante la picioare
 • utilizarea prosoapelor Oshibori
 • exercitii de respiratie abdominala care oxigenează foarte mult sistemul nervos și, se induce automat oxigenarea creierului și relaxarea imediata

 Si multe altele pe care le poti incerca la Shiseido SPA si le vei descoperi din interviu.

[00:01:49.590] Cultura Shiseido intr-un singur cuvant: Omotenashi 

Omotenashi reprezintă atenția cu care fiecare terapeut își tratează clientul din momentul în care a pășit pentru prima dată în într-un centru Shiseido. Spun asta pentru că sunt, am fost 18 centre 18 spa-uri Shiseido Worldwide, 11 în Europa, iar la nivel de România ne lăudăm să fim primul spa internațional premiat chiar cinci ani la rând la World Luxury Awards, ca fiind cel mai bun spa și chiar ne mândrim cu asta, pentru că se observă asta in devotamentul terapeuții noștri, și este și răsplătit în același timp. Spuneam despre Omotenashi ca fiind devotamentul pe care fiecare terapeut îl acordă clientului din momentul în care a pășit în spa-ul nostru. Asta se referă și la vizual pentru că atunci când spui Shiseido, spui cultura japoneză: te referi la culori, la aromacologie, cand spun de culori, culorile noastre reprezentative sunt roșu și negru.

La lemn: fiecare cameră de tratament are o impletitură aparte de lemn care induce o stare de relaxare doar vizual. Nu mai zic de următorii pași și de aromacologie, pentru că fiecare produs și fiecare cameră are o anumită aromă. Pentru că folosim uleiuri esențiale concepute în stil japonez ca și cuplu. Așa cum funcționează cuplul Yin si Yang. Așa au fost concepute cuplurile de uleiuri aromatice pe care le folosim noi în camerele de tratament. Spre exemplu un cuplu de relaxare ar fi o combinație dintre lemongrass și Mandarin, sau un cuplu de echilibrare trup și suflet ar fi intre ylang-ylang și Bergamota, și așa mai departe.

[00:04:28.260] Cultura japoneză de asemenea se reflectă în numele Shiseido

Așa cum spuneam fiecare Shiseido este împărțit ca și nume vine din provine dintr-o poezie clasică chinezească și reprezintă resurse: „Shi” înseamnă resurse, „sei” înseamnă viață și „do” înseamnă casa. Deci numele nostru ar fi poetic vorbind tradus „în casă resurselor vieții”. De aici vă dați seama că fiecare client în parte este atras în primul rând de:

 • atenția asta la detalii de minuțiozitate,
 • de fiecare mișcare a terapeutului,
 • de cum zâmbește,
 • de cum este poftit în cameră,
 • de metoda prin care terapeutul explica ceea ce urmează să se întâmple . Discutia are loc in cadrul unui ritual de îmbăiere a picioarelor.

[00:05:39.420] Semnatura Shiseido constă în masajul Kuroho Body Massage

De aici a pornit totul. Astfel reușind să se facă mai multe tratamente ce se bazează pe tehnica din acest masaj de relaxare semnatură Shiseido. A fost conceput în 1986. S-a lucrat la el mai bine de șapte ani. Fiecare linie, fiecare punct de presiune care se aplică pe corpul clientului să fie corect făcută astfel încât să se stimuleze principalele puncte de presiune numite în tehnica Shiseido Tsubos Points. Sunt punctele de presiune care odată stimulate, echilibrează meridianele principale care traversează corpul omenesc.

[00:06:31.050] In tratamentul Shiseido, ne referim la QI. Qi este exact energia vitală care traversează corpul nostru

Prin tehnica Kuroho Body Massage stimulăm această echilibrare dintre minte și corp între trup și suflet astfel încât relaxarea să fie suprema. Crema noastră de masaj cu care facem absolut toate masajele, se numește la fel adică Qi Body Cream. Iar pe parcursul masajului o altă semnătură Shiseido, o reprezintă prosoapele fierbinți, calde. Cu aceste prosoape îndepărtăm crema de masaj pentru a aplica o cremă hidratantă.

[00:07:17.880] Cum sa te relaxezi rapid prin metode japoneze?Prosoapele Oshibori

Aceste prosoape se numesc în cultura japoneză Oshibori. E posibil ca mulți dintre călători să știe, să fi auzit de aceste tipuri de prosoape, pentru că în mai demult se foloseau aceste, probabil să folosesc si în ziua de astăzi în restaurante sau în traditia japoneză se foloseau de către gheișe la ritualul ceaiului pentru a înmâna aceste Oshibori pentru ca și clienții lor să se șteargă pe mâini și să fie curați și puri din toate punctele de vedere în momentul în care se începe un astfel de ritual.

[00:08:26.520] Călătoriile Shiseido 

Si aici mă refer la Journey of Senses, este călătoria simțurilor una dintre cele mai complexe tratamente în cadru Shiseido Spa, care începe cum spuneam cu acest ritual japonez de îmbăiere a picioarelor.

[00:08:46.610] Ritualul de îmbăiere a picioarelor

Acest ritual este menit pentru ca și clientul să intre în starea de relaxare și ii permite terapeutului să explice ceea ce urmează să se întâmple pe parcursul tratamentului. Se discută mai întâi la acest ritual de îmbăiere a picioarelor, pentru ca mai apoi clientul să se bucure întru totul de terapie și să nu fie întrerupt de alte discuții. La ritualul de picioare cum spuneam se alege: terapeutul arată clientului trei cupluri de uleiuri aromatice, clientul își alege uleiurile cu care continuă, își dorește să continue aceasta terapie, iar mai întâi se începe cu un breathing exercise, un exercițiu de respirație la care se induce și se explică ceea ce înseamnă respirație abdominală.

[00:09:58.040] Cum sa te relaxezi rapid prin metode japoneze? Respirația abdominală

oxigenează foarte mult sistemul nervos și induce în momentul respirației profunde, te induce automat oxigenarea creierului și relaxarea imediata. După aceste exerciții de respirație se începe efectiv acest masaj de relaxare, de la care s-a trecut la mai multe călătorii complexe. Kuroho Body Massage se face efectiv masajul de relaxare iar mai apoi se continuă cu un tratament facial. Shiseido este renumit pentru tratamentele faciale pentru că se folosesc produse cosmetice deosebite.

[00:10:38.810] Aromacologie

Așa cum spuneam la început o aromacologie cu un miros deosebit, se fac cercetări în cele mai de prestigiu centre de cercetare și universități astfel încât să se extragă ceea ce este mai bun din plante și din ceea ce ne înconjoară din natură. Asta este filosofia fondatorului Arinobu Fukuhara. El de aici a pornit de fapt și de drept pentru că și-a dat seama că natura e exact ceea ce ne trebuie și ne oferă atât pentru produsele de facial, cât și de cele de corporal.

[00:11:12.410] Ritualuri Shiseido in tratamentele faciale

Exact ceea ce corpul are nevoie. Exista în cadrul tratamentelor faciale mai multe ritualuri japoneze. Printre ele țin să menționez ritualul șervețelului, la care se folosesc cel puțin 12 puncte de presiune. După masajul de relaxare facial se folosesc 17 puncte de presiune. Există la nivel de Shiseido spuneam această atenție la minuțioasă la detalii. Pentru că cifrele reprezintă ceva:

 • sunt meridianele corpului nostru,
 • sunt chakrele care ne traversează astfel încât relaxarea să fie suprema.

Pe lângă ritualul servetelului, există ritualul Oshiborului, acestui prosop pe care îl puteți vedea și în filmulețul nostru de prezentare. Ne folosim de el pentru a deschide porii. Astfel, produsele noastre să pătrundă mai repede în ele să aibă efect imediat după tratament.

Pe lângă relaxare trebuie mentionate și restul beneficiilor:

 • hidratare,
 • curățare,
 • de tratare a ridurilor, sau de prevenție a acestora.
 • După ce face tratamentul facial se continua cu un masaj al scalpului. Se face cu ajutorul unui energizant pentru scalp. Este un complex de vitamine foarte revigorant pentru ca clientul să nu se trezească subit să nu plece din starea de relaxare imediat.

[00:13:02.730] Cum sa te relaxezi rapid prin metode japoneze? Awakening exercise

în realitate, în viața de zi cu zi. Iar înainte de orice de a se încheia tratamentul se face un awakening exercise similar cu cel de la început, breathing exercise. Este un exercițiu la fel de respirație dar și de stretching de elongatie a articulațiilor, astfel încât clientul să își revină ușor ușor la starea normală. Din păcate trebuie să și mai și revină. Apoi se continuă totul cu o discuție în cazul în care clientul își dorește:

 • achiziția produselor,
 • mai multe informații despre produsele pe care le-am folosit în cadrul tratamentului

[00:13:44.860] Ce urmeaza dupa o Calatorie @ Shiseido SPA

Dar totul se continuă cu un ceai relaxant sau detoxifiant în zona noastră de relaxare. Shiseido se bucură de mai multe camere de tratament dintre care trei camere de cuplu dar în același timp se bucură și de:

 • Vitality Pool, o piscină prevăzută cu jacuzzi,
 • saune: cele două saune umeda si uscată, în zona de Hammam
 • duș emoțional
 • Evident că sunt și alte tratamente spre exemplu dacă mă întrebi pe mine preferatul meu este la dușul vichy, acolo îmi place foarte mult

Este tratamentul la care noi facem exfolieri corporale, dar avem și o semnătură de exfoliere corporală și cu fulgi de gheață combinat cu zona de aburi și această trecere de la cald la rece. 

Stim foarte bine cu toții că întărește vasele de sânge și îmbunătățește circulația și starea de bine este indusă și prin faptul că pielea rămâne catifelată, curată și frumoasă cel puțin 24 de ore.

vineri, 14 februarie 2020 / Published in Art Shiseido SPA, Wellness și SPA - comunicate de presă

Bucureşti, 13 februarie 2020. Stejarii Country Club și Shiseido Spa at Stejarii Country Club au fost premiate, din nou, în cadrul prestigioasei competiţii de profil, Luxury Travel Guide, la categoria – Country club & Spa of the year.

(mai mult…)

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: