Shiseido Spa din cadrul Stejarii Country Club este primul SPA dedicat din Europa de Est ce apartine renumitului brand japonez si singurul din Romania care a obtinut certificarea EuropeSPA day spa, pentru indeplinirea standardelor internationale in materie de servicii, siguranta, igiena si infrastructura, specifice acestui domeniu.

Va invitam sa participati la o calatorie in lumea simturilor, unde veti putea redescoperi armonia fizica, spirituala si emotionala. Va oferim o gama variata de tratamente Shiseido, care au la baza tehnica Qi, o metoda unica a brandului japonez. Aceasta presupune stimularea punctelor de presiune Tsubo si eliberarea energiei Qi, energia vitala care circula prin tot corpul nostru, dandu-ne astfel o stare de profunda relaxare si vitalitate. Meniul de tratamente cuprinde si o serie de masaje asiatice aditionale, precum: masajul thailandez, masajul cu pietre vulcanice, masaj aroma-terapeutic.

Relaxarea completa incepe la Shiseido Spa unde dispuneti de urmatoarele facilitati:  7 spatii individuale pentru diferite tipuri de tratamente; 2 camere de scrub; piscina interioara de relaxare cu sezlonguri cu jet cu bule; spatiu pentru relaxare la piscina; sauna cu vedere spre padure; sauna cu aburi; hammam unic; Lounge Spa; Camera VIP de zi, ce include Jacuzzi dublu, spatiu dublu pentru terapie, toaleta privata cu dusuri, pat special pentru relaxare, bar cu sampanie, semineu deschis si terasa privata cu priveliste spre padure; Programe de slabit si de nutritionism; Centru de wellness (Reformer Pilates, Yoga si Speedfitness); Bar de Ceai; Vestiare separate pentru femei si barbati; Spatiu de retail care ofera o gama completa de produse cosmetice si lifestyle Shiseido, incluzand bijuterii si o gama unica de echipament pentru Pilates.

Top 10 produse/marci comercializate: Shiseido cu game destinate ingrijirii corporale si faciale, protectiei solare si make-up.

 

Adresa:  Str. Jandarmeriei, nr. 14 A, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@stejariispa.ro

Telefon: (+40) 744 332 286

Adresa web: www.stejariicountryclub.ro/shiseido-spa

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DespreSpa
Average rating:  
 0 reviews

luni, 18 februarie 2019 / Published in Art Shiseido SPA, Wellness si SPA - comunicate de presa
Eveniment aniversar Shiseido Spa at Stejarii Country Club

15 februarie 2019 

În data de 13 februarie, echipa Shiseido Spa at Stejarii Country Club a ales să aniverseze 5 ani de activitate alături de clienții săi, ei fiind cei care au inspirat-o în tot acest timp să le ofere servicii de top și experiențe memorabile. 

Evenimentul s-a desfășurat în locația Stejarii Ballroom și a fost prezentat de actrița Lia Gherman. Acesta a fost marcat de momente specifice civilizației nipone: recital de taiko, dansuri japoneze, paradă de costume japoneze, create de designer-ul roman, Laura Caraman, dar și de o gamă larga de specialități culinare precum sushi,  ton sashimi si prajituri delicioase. 

Tot în cadrul evenimentului au fost reamintite premiile câștigate de Shiseido Spa in cei 5 ani de activitate. Printre ele se numără: Spa of the Year 2016 si 2017 la premiile Top Hotel, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, Best Luxury Wellness Spa din România la prestigioasa gală World Luxury Spa 2016, Winner@Innovative Spa Concept la Espa Innovation Awards 2017, Best Country Spa, Best Day Spa, Best Destination Spa și Best Signature Spa Treatment din România la Gala Haute Grandeur Global Awards Dubai 2018 , precum și multe altele.

Domnul Dan Zibacinschi – Director General Orbico România, importator al produselor Shiseido în România și domnul Sorin Vasilache, managerul Shiseido Spa România, care coordoneaza activitatea zilnică a locației, au urcat pe scenă pentru a mulțumi invitaților si întregii echipe Shiseido.

Shiseido Spa at Stejarii Country Club este primul spa internațional din România,  o locație superbă care oferă o gamă variată de tratamente Shiseido si tratamente adiționale, alături de facilitățile de relaxare ale Spa-ului, care imbunătățesc starea de spirit si revigorează sufletul. Spa-ul pune la dispoziție suite de terapie, piscină, zone de relaxare, Hammam, saună, salon de înfrumusețare si studio wellness. 

Printre procedeele de relaxare renumite menționăm: experiența japoneză de spa inspirată de tradiția Onsen, un ritual de îmbăiere vechi de secole, o colecție diversă de tratamente faciale și corporale inovatoare, o gamă variată de masaje specifice, disponibile exclusiv la Shiseido Spa, programe de nutriție personalizate, sesiuni de fitness și pilates, dar și produse premium care întregesc experiența de relaxare.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesați site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați:

Ioana Sandu

Marketing Coordinator 

Email: ioana.sandu@stejariicountryclub.ro, Telefon: (+40) 758 091 908

Eveniment aniversar Shiseido Spa at Stejarii Country Club
luni, 30 octombrie 2017 / Published in Art Shiseido SPA, Tratamente spa semnatura
Experienta Faciala Yutaka
 
Tratamentul Facial Yutaka activeaza toate simturile si ingrijeste profund pielea datorita Future Solution LX, cea mai avansata gama de produse de la Shiseido. Bucura-te de o experienta unica in care luxul si frumusetea se imbina armonios intr-un ritual complex al simturilor.
Toate simturile vor fi trezite din amorteala rutinei. Vei vedea, auzi, mirosi si simti universal Yutaka.
 

(mai mult…)

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP