Shiseido Spa

Shiseido Spa din cadrul Stejarii Country Club este primul SPA dedicat din Europa de Est ce apartine renumitului brand japonez si singurul din Romania care a obtinut certificarea EuropeSPA day spa, pentru indeplinirea standardelor internationale in materie de servicii, siguranta, igiena si infrastructura, specifice acestui domeniu.

Va invitam sa participati la o calatorie in lumea simturilor, unde veti putea redescoperi armonia fizica, spirituala si emotionala.

Va oferim o gama variata de tratamente Shiseido, care au la baza tehnica Qi, o metoda unica a brandului japonez. Aceasta presupune stimularea punctelor de presiune Tsubo si eliberarea energiei Qi, energia vitala care circula prin tot corpul nostru, dandu-ne astfel o stare de profunda relaxare si vitalitate. Meniul de tratamente cuprinde si o serie de masaje asiatice aditionale, precum: masajul thailandez, masajul cu pietre vulcanice, masaj aroma-terapeutic.

Relaxarea completa incepe la Shiseido Spa unde dispuneti de urmatoarele facilitati:

7 spatii individuale pentru diferite tipuri de tratamente;

2 camere de scrub;

piscina interioara de relaxare cu sezlonguri cu jet cu bule;

spatiu pentru relaxare la piscina;

sauna cu vedere spre padure;

sauna cu aburi; hammam unic;

Lounge Spa;

Camera VIP de zi, ce include Jacuzzi dublu, spatiu dublu pentru terapie, toaleta privata cu dusuri, pat special pentru relaxare, bar cu sampanie, semineu deschis si terasa privata cu priveliste spre padure;

Programe de slabit si de nutritionism;

Centru de wellness (Reformer Pilates, Yoga si Speedfitness);

Bar de Ceai;

Vestiare separate pentru femei si barbati;

Spatiu de retail care ofera o gama completa de produse cosmetice si lifestyle Shiseido, incluzand bijuterii si o gama unica de echipament pentru Pilates.

Top 10 produse/marci comercializate: Shiseido cu game destinate ingrijirii corporale si faciale, protectiei solare si make-up.

Adresa:  Str. Jandarmeriei, nr. 14 A, Sector 1, Bucuresti

E-mail: office@stejariispa.ro

Telefon: (+40) 744 332 286

Adresa web: www.stejariicountryclub.ro/shiseido-spa

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DespreSpa
Average rating:  
 0 reviews

vineri, 14 februarie 2020 / Published in Art Shiseido SPA, Wellness și SPA - comunicate de presă

Bucureşti, 13 februarie 2020. Stejarii Country Club și Shiseido Spa at Stejarii Country Club au fost premiate, din nou, în cadrul prestigioasei competiţii de profil, Luxury Travel Guide, la categoria – Country club & Spa of the year.

(mai mult…)
marți, 24 septembrie 2019 / Published in Art Shiseido SPA, Wellness și SPA - comunicate de presă

Bucureşti, 24 septembrie 2019Shiseido Spa at Stejarii Country Club a fost premiat, din nou, în cadrul Congresului Turismului Balnear si Spa din Romania, la categoria – Cel mai bun centru tip day spa, care a avut loc la Băile Herculane.

Cea de-a 15 ediție a Congresului s-a derulat pentru prima dată sub un nou concept și a integrat Forumul și Bursa de turism balnear din România, fiind organizat de OPTBR și SPA Business Networking Event, susținut de despreSpa.ro.

La Congres au participat peste 130 de reprezentanți din pietele balneo și Spa din Romania.

„Este o onoare să fim prezenţi la un eveniment de o asemenea amploare pentru turismul balnear și wellness din România. Felicitări organizatorilor și tuturor celor implicați! Turismul balnear și wellness din țara noastră este în continuă dezvoltare. Ne bucuram că Shiseido Spa @Stejari Country Club reprezintă un etalon și avem încredere în proiectele colegilor de pe segmentul balnear că împreună putem readuce Romania pe harta statelor Uniunii Europene la capitolul destinații turistice balneare de top.” a declarat Sorin Vasilache, manager Shiseido Spa at Stejarii Country Club.

Shiseido Spa s-a evidenţiat prin faptul că pune la dispoziţia clienţilor servicii premium integrate de well-being, care cuprind atât terapii faciale şi corporale, cât şi antrenamente pentru minte şi corp totodată. Îmbrăţişând conceptul japonez Shiseido, filosofia Spa-ului este definită de Omotenashi, ceea ce înseamnă devotamentul şi grija totală faţă de client.

La intrarea în Shiseido Spa at Stejarii Country Club, clienţii pătrund într-o călătorie în lumea simţurilor. Fiecare ritual fiind o incursiune în secretele tehnicilor de înfrumuseţare japoneze, la care se adaugă notele specifice tradiţiilor estice şi tehnicile moderne ale vestului.

Totodată, Shiseido Spa at Stejarii Country Club s-a remarcat şi prin multiplele sale facilităţi:

 • cele 11 săli de tratament: 7 de tratament individual, 2 pentru Thai massage, 1 cameră de scrub cu duş Vichy, 1 sală VIP pentru cupluri (cu o cadă dublă cu hidromasaj, spaţiu dublu de tratament, spaţiu pentru relaxare şi terasă privată)
 • piscină interioară de relaxare cu şezlonguri cu hidromasaj
 • spaţiu pentru relaxare lângă piscină
 • terasă cu vedere spre pădurea Băneasa
 • saună uscată şi saună cu aburi
 • hammam
 • cameră de relaxare cu paturi cu saltele cu apă şi terapie cu oxigen

Clienţii pot beneficia de tratamente tradiţionale Shiseido, dar şi de tratamente adiţionale:

 • masaje thailandeze
 • masaje cu pietre vulcanice
 • LPG
 • Crioterapie
 • scrub în dusul Vichy etc.

Complexul de Agrement La Stejarii, care îşi desfăşoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 și co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenţie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calităţii serviciilor turistice”.

Pentru mai multe informații despre Shiseido Spa, vă invităm să accesaţi site-ul www.stejariispa.ro și pagina de Facebook.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați: Roxana Nicolae Specialist Marketing & PR Email: roxana.nicolae@stejariicountryclub.ro, Telefon: (+40) 743 332 573

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


TOP