Salon SPA

Cautare

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Salon Spa - Intr-un salon spa, atmosfera este cea specifica unui day spa, dar accentul se va pune in special pe tratamentele cosmetice si/sau tratamente de remodelare corporala, masaje limfatice si anticelulitice, servicii de hair spa.

Salon spa și remodelare. Câteva dintre cele mai cunoscute si folosite tehnici de remodelare corporala de la noi din tara sunt:

–  Electrostimularea: acest tratament ajuta persoanele care au o zona-problema si doresc sa scape repede de grasimea din acel loc. Cu ajutorul electrozilor aplicati exact pe aceste zone sensibile, masa musculara este lucrata intens insa fara ca dumneavoastra sa simtiti vreun disconfort.

–  Raze infrarosii: este un tratament foarte simplu insa in acelasi timp cu foarte multe beneficii. Reduce tesutul adipos, elimina toxinele, reduce stresul si oboseala. Explicatia este un simpla: datorita transpiratiei pe care o eliminam cand suntem in tunelul cu raze infrarosii, muschii corpului se relaxeaza. Pielea este puternic hidratata, iar razele infrarosii patrund cativa centimetrii sub piele.

–  Terapia cu vacuum: este de asemenea un procedeu foarte popular pentru reducerea semnificativa si rapida a celulitei. Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, favorizand eliminarea toxinelor.

Urmareste periodic pagina noastra dedicata Saloanelor SPA si remodelare, Pentru a-ti putea alege salonul care se potriveste cel mai bine exigentelor si dorintelor tale.

Pentru Salon Spa, click pe fotografiile de mai jos - si vei putea citi mai multe detalii despre salonul spa de care esti interesat(a):

TOP