Ne facem bine în România – Perioada de izolare este imperios necesară în lupta cu noul virus COVID-19, însă lipsa rutinei zilnice și a mișcării ne afectează pe fiecare dintre noi. Atât fizic, cât și psihic. Când #totulvafibine, va trebui să lași la o parte toate grijile și agitația acumulate în ultima perioadă pentru a

SPA pentru mirese

SPA pentru mirese – Cu siguranta ai planificat totul in cele mai mici detalii ca totul sa mearga ca la carte in ziua cea mare. Desprespa.ro iti dezvaluie acum cateva secrete pentru a pasi nu numai frumoasa, cu o piele fina si stralucitoare, dar si rasfatata si relaxata. Rezultat al ritualurilor multisenzoriale imbinate cu cosmetica moderna!

Vinoterapia – esențele strugurilor în terapiile spa. Inventata de fondatorii marcii Caudalie, in anii 90, vinoterapia este un concept bazat pe efectele binefecatoare ale produselor derivate din struguri. Singura sa asociere cu vinul provine de la locatia primului spa dedicat vinoterapiei – Marcillac, din Grenoble, adica in pline podgorii bordeleze (de la Bordeaux).

Exfolierea

Exfolierea pielii  Exfolierea presupune inlaturarea stratului de celule moarte de la nivelul epidermei si hidratarea pielii dupa aceasta procedura. Rezultatul: pielea ta va fi neteda, catifelata si bine hidratata.