Ai încercat vreodată tratamentele balneare pe bază de apă termală sau pe bază de apă sulfuroasă? Acestea, combinate cu proceduri de fizioterapie, magnetetoterapie, crioterapie și masaje, ameliorează și vindecă nenumărate afecțiuni și boli din sfera locomotorie, nervoasă, digestivă, respiratorie.

Sarcina reprezinta o perioada foarte frumoasa pentru o femeie, insa totodata este plina de provocari. Pentru ca atat bebelusul in dezvoltare, cat si viitoarea mamica sunt foarte sensibil la alimentatie si factori de mediu, fiecare pas realizat in sarcina necesita prudenta si o corecta informare. Este inotul un sport sigur in sarcina?

Tagged under:

Inotul si gimnastica acvatica prenatala reprezinta o modalitate excelenta pentru viitoarele mamici de a se mentine in forma. Ajuta si la estomparea unor simptome mai putin placute ale sarcinii, cum ar fi crampele musculare, edemele, senzatia de oboseala. 

Fitness în apă versus fitness la sol

Ce alegi: fitness în apă versus fitness la sol? Pornesc de la premiza ca toata lumea a auzit de conceptul Aqua. Daca exista inca semne de intrebare abia astept sa va lamuresc. Activitatea Aqua Fitness consta in efectuarea exercitiilor de aerobic in apa mica (piscina). Ce inseamna acest lucru? Simplu: in loc sa faci aerobic

Tagged under: