ACUM este cel mai bun timp pentru spa-uri. Criza va forta SPA-ul sa se reorienteze pe ceea ce a devenit vital pentru populatia intregului glob – sanatatea fizica si psihica. Practic, spa-urile trebuie sa revina intarit in matca lor cea mai fireasca, ca locuri unde starea de sanatate este protejata, imbunatatita si aparata.

Tagged under: , ,

Studiu de piață 2019-2020: Comportamentul consumatorului de Turism Wellness – Inițiativa Global Wellness Institute despreSpa.ro este membru al Inițiativei de Turism Wellness (https://globalwellnessinstitute.org/initiatives/wellness-tourism/) din cadrul Global Wellness Institute (activitate pe baza de voluntariat, care ne ajuta sa promovam România).  Scopul Inițiativei este de a spori gradul de conștientizare și înțelegere asupra segmentului turistic cu cel mai rapid ritm de

Premiile de inovatie ESPA (EIA) reflecta obiectivul ESPA “de a stimula schimbul de experienta, cele mai bune practici si abilitati”.

Tagged under:

Joi, 26 mai, in Vichy, Franta, s-au adunat peste 130 de profesionisti in domeniul Turismului European de Sanatate si Spa din 21 de tari, pentru a sarbatori ESPA Innovation Awards 2016.  

Tagged under:

Au ramas 20 de zile in care te mai poti inscrie la Premiile de Inovatie ESPA 2016!   Un resort sau o destinatie spa pot fi castigatoarele unui premiu pentru inovatie ESPA si poate reprezenta cheia spre dezvoltare pe o piata noua sau pentru a obtine atentia mass-media.

Tagged under:

Premiile de inovatie ESPA (EIA) reflecta obiectivul ESPA “de a stimula schimbul de experienta, cele mai bune practici si abilitati”.

Tagged under:

Tehnologie flacara 3D Dimplex Optiflame Multifire Tehnologia Dimplex Optiflame Multifire se remarca prin realismul de neegalat al flacarii. Efectul de flacara este realizat prin proiectia luminii in miscare pe un film fotosensibil iar brandul Dimplex vine cu cateva caracteristici care transforma acest tip de flacara intr-una cat se poate de reala: culoare naturala a focului

Tagged under:

Meniul spa este instrumentul numarul 1 de vanzare pentru orice spa! Fie ca este un meniu tiparit, fie ca este vorba de un meniu electronic, regulile care trebuie respectate sunt identice.

Tagged under:

Cum se poate transforma o destinatie intr-o ade­varata oaza de sanatate si relaxare? In cadrul proiectului WelDest, fi­nantat de Erasmus/LLP, a fost creat un ghid online si totodata un instrument de autoevaluare care sa raspunda la aceasta intrebare. In acest fel, unitatile turistice vor primi sprijin in vederea dezvoltarii lor in directia sanatate/we­llness.

Tagged under: ,

Lavoarele din piatra naturala pot schimba total aspectul unui spatiu din spa: pe langa rezistenta, aspectul natural, cu nuante pamantii, ofera o amprenta eleganta si distincta. Frumusetea pietrei naturale sta in faptul ca fiecare placa, fiecare obiect din acest tip de material va avea personalitatea sa. Venaturile vizibile ce formeaza pattern-uri fascinante sau urmele de

Tagged under: