Resurse SPA - eBook-uri gratuite pline de idei sănătoase

Resurse SPA - eBook-uri pe desprespa.ro

Spa –ul are efecte benefice asupra corpului și minții. Spa-ul trebuie să fie parte din viața ta. Este un loc dedicat bunăstării globale care stimulează reînnoirea minții, corpului și spiritului prin utilizarea apei într-o varietate de servicii profesionale. A beneficia de șederea într-un spa este considerat un adevărat leac pentru sănătate și poate că nu toată lumea știe că poate avea efecte pozitive și semnificative atât asupra stării fizice, cât și asupra bunăstării emoționale.

Spa-ul înseamnă mai mult decât apă. Lumea SPA contemporană dărâmă granițe, amestecă tradiții și credințe de pe toate continentele. Practicanți din toate colțurile pământului se instruiesc reciproc, în dorința de a împărți valori și de a oferi autenticul.

Îmbăierea în „ape de sănătate" și terapiile corporale au cunoscut un interes tot mai evident în ultimele două decenii, dar originea acestora se pierde în negura timpului. De la mesopotamieni și egipteni până la greci și romani, iar mai apoi până în Orientul  Îndepărtat, apele termale sau sărate au fost considerate izvoare de tămăduire.

Dacă vrei să te hrănești sănătos, să descoperi idei noi și naturale, dacă vrei să beneficiezi de o odihnă corespunzătoare, dacă vrei să-ți găsești liniștea interioară, dacă vrei să afli cum poți petrece în stil spa, sau, de ce nu, dacă îți dorești să fii o mireasă spa și să beneficiezi de tratamente spa, pentru toate acestea noi avem soluții. Îți punem la dispoziție GRATUIT cele mai bune informații, accesibile și ușor de pus în practică, în eBook-urile pe care ți le-am pregătit. Pentru ca ție să-ți fie bine!

Resurse SPA cuprinse în eBook-uri. Bucură-te de acestea într-un mod gratuit!

Este momentul sa faci schimbările pe care ți le-ai propus de mult timp. Descoperă în aceste eBook-uri câțiva pași simpli, pentru o viață fericită. Le poți obține gratuit, dacă te abonezi la newsletterul desprespa.ro

Pentru mai multe informații,

Click pe fotografiile de mai jos:

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: