Publicații-Spa

Revista Spa & Wellness Romania - prima revista autohtona care este Zen in gandire, Zen in design si Zen in continut. Cum poate fi vorba de asa ceva?

Conceptul

In primul rand, am pregatit un concept inedit, care are drept coordonate echilibrul si starea de bine. Simbolul recurent al revistei este rombul-diamant, cel care intruchipeaza inca din vremuri stravechi cuvintele cu talc ale lui Daniel Defoe: „Sufletul este un diamant care trebuie slefuit pentru ca trupul sa poata fi pus in lumina.” Exact asa credem si noi - in momentul in care partea interna este (re)echilibrata, iar chakrele sunt si ele aliniate, starea de bine va radia si va deveni vizibila si in exterior printr-un ten mai luminos, un metabolism imbunatatit, o privire stralucitoare si o gandire foarte fresh.

Publicații-SPA. Ce vei gasi in revista SPA & Wellness Romania 

Nu exageram deloc cand spunem ca Spa & Wellness este echivalentul unei calatorii in lumea spa. Doar ca nu vizitezi un singur centru de relaxare, ci o multitudine! Pe langa prezentarea unora dintre cele mai importante spa-uri din tara, cu terapiile lor semnatura, revista iti va rasfata si simturile, prin selectia celor mai utile si aromate produse de pe piata de pe profil.

Iti dorim o lectura placuta!

Dand click pe fotografiile de mai jos, poti citi gratuit Revistele SPA & Wellness Romania & Brosurile SPA Business:

TOP