Program Webinar Accesare Resurse Interioare - DespreSpa

Cum să-ți activezi și utilizezi resursele interioare pentru a fi mai calm, eficient &rezilient, și a scăpa de insomnii, frici și anxietate

Știi că programul este pentru tine dacă îți dorești:

 • Să reduci nivelul de anxietate
 • Să fii stabil din punct de vedere emoțional
 • Să te simți stăpân pe tine și în control indiferent situație
 • Să ai un moral pozitiv
 • Să-ți dezvolți capacitatea de a fi “open minded”
 • Să emani o stare de calm, încredere, pozitivism – atât în familie cât și la birou
 • Să-ți crești puterea de concentrare
 • Să-ți antrenezi empatia
 • Să ai mai multa claritate
 • Sa nu te mai blochezi când simți că nu mai ai controlul
 • Să diminuezi stările (și nivelul) de incertitudine într-o situație nefavorabilă
 • Să nu mai cedezi la presiune
 • Să ai un sistem imunitar puternic
 • Să-ți dezvolți răbdarea
 • Să-ți asculți intuiția
 • Să adormi repede seara și să nu mai ai insomnii

Învață rapid, într-un program concentrat: 7 Module, 14 ore

În societatea românească, accentul se pune pe intelect. Încă din copilărie suntem îndemnați să învățăm cât mai multe, deoarece altfel se deduce că nu vom avea succes. 

Problema este că în situațiile de criza (de orice natură criză globala, sau la birou – în munca de zi cu zi, sau în familie), capacitatea de gestionare a emoțiilor și a anxietății nu are nici o legătură cu coeficientul de inteligență. Realitatea este că numai puterea de a fi stăpân pe propriile emoții și gânduri va face de fapt diferența între succes și eșec. 

Învață rapid, într-un program concentrat: 7 Module, 14 ore

În lipsa unei educații orientate spre dezvoltarea emoțională, ne ia mulți ani să înțelegem că indiferent dacă este o perioadă de pace sau de criză, singura constantă sunt EU. Modul în care reacționam în fiecare moment influențează cât de mult obținem din ceea ce ne dorim în viață. 

Fiind vulnerabili, atât momentele fericite, cât și momentele de criză ne pot distrage de la propria direcție, la fel ca o barcă necontrolată într-o furtună pe mare. 

Dacă și tu te-ai simțit pătruns de îngrijorare și confuzie atunci când un eveniment neprevăzut a apărut în viața ta, iată cre sunt cele 7 elemente pe care vei învața sub indrumarea lui Avi să le gestionezi, pe parcursul celor 7 module:

Modul 1: Anxietatea

Astăzi când nivelul de trai este din ce în ce mai ridicat în majoritatea țărilor, când oamenii trăiesc în medie mai mult decât oricând, Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că “sănătatea mentală” este una dintre prioritățile sale de top pentru următorii 10 ani. Deoarece depresia și anxietatea au ajuns să afecteze peste 600 de milioane de oameni cu toate că vânzările de medicamente antidepresive au explodat. Dar problema este că medicamentele NU rezolvă depresia și anxietatea. Soluția se regăsește în fiecare dintre noi.  “Nimeni în afară de tine însuți nu poate să-ți ofere pacea interioară” (Ralph Waldo Emerson)

Ai capacitatea de a gestiona emoțiile și gândurile, trebuie doar să înveți cum

Câte gânduri întunecate nu te lasă să adormi? Ai insomnii? Dar atacuri de panică? Ai tendința să amâni sarcinile importante? Toate acestea sunt, de fapt, vocea anxietății tale încercând să te protejeze într-un mod primitiv. În acest caz, trebuie să dezvolți un răspuns înțelept pentru toate aceste semnale, bazat pe știință (psiho-neuro-imunologie) și practici care au dăinuit peste mii de ani, demonstrându-și eficiența. 

Învață din programul de mindfulness pe care ți-l propunem să-ți gestionezi stările de anxietate! Știi deja că nu poți avea o viață pozitivă cu o minte negativă.  Iar mintea este un instrument extraordinar de puternic. Odată umplută cu gânduri pozitive, este capabilă de lucruri fantastice!

Modul 2: Imunitatea

Avem pereții casei pentru a ne proteja pe noi și familiile noastre, dar ce putem face pentru a ne apăra propriul organism? Chiar în momentul în care citești aceste rânduri, în corpul tău există o armată care luptă pentru imunitatea ta. Pentru a funcționa corespunzător, armata internă trebuie să fie condusă de un lider grijuliu și responsabil. Învață să-l activezi!

Modul 3: Resursele interioare

Imaginează-ți că mergi la un treasure-hunt. Nu știi exact ce vei descoperi, ai nevoie doar de răbdare, organizare și de un ghid cu harta și lanternă. Descoperă în programul nostru de mindfulness resursele interioare care te pot ajuta și începe să le utilizezi! 

Modul 4: Calitatea somnului

Cât de odihnit te simți dimineața? Există o zonă vastă de relaxare pe care vei învăța prin acest program cum să o explorezi. Atunci când vei învăța de la Avi tehnicile de relaxare rapidă, o să poți să dormi noaptea. Atunci te vei putea bucura de experiențele vieții cu energie și vitalitate!

Modul 5: Calitatea alimentelor

Plăcerea gustului sau hrănirea organismului? Le poți avea pe amândouă, cunoscând tipul de conformație unic al corpului tău și recomandările Ayurveda cu privire la obiceiurilor alimentare. Cu ajutorul unui chestionar ayurvedic îți vei identifica tipologia ayurvedică și vei primi detaliile privind nutriția care ți se potrivește

Modul 6: Managementul timpului

Prioritizarea sarcinilor în funcție de importanță. Dar cum să știi cu adevărat ce este important pentru tine și scopul tău? Și cum să faci o scurta pauză în mijlocul acțiunii, ca într-o secvență slow-motion dintr-un film, pentru a-ți aduna resursele și energia? Și cum să beneficiezi cu adevărat de o astfel pauză? Vei învăța din Programul nostru de mindfulness

Modul 7: Relațiile

Calitatea relației pe care o ai cu tine însuți reflectă calitatea relațiilor pe care le ai cu ceilalți. Lucrează mai întâi la asta și toate celelalte vor veni de la sine

“Ca prima interacțiune, mi-a plăcut foarte mult cursul de Mindfulness. Informațiile și exercițiile au fost foarte bine alese. Cele 3 ore de curs au avut un impact pozitiv atât asupra mea, cât și asupra celorlalți participanți. Un trainer foarte bun și o prezentare excelentă. Mulțumesc  pentru că ne-ați hrănit sufletele și mințile!”

Cristina Ionescu, Monsanto, East HR &LEAD

“Grație cursului susținut de Avi, mi-a crescut o nouă „coloană vertebrală”. Poate nu sunt atât de multe momente asemănătoare în viață – totul a fost mai presus de așteptări și s-a sincronizat perfect cu interesele mele. Consider că workshop-ul a fost original și mi-a plăcut, mai ales, pentru că a subliniat foarte bine importanța echilibrului între corp, minte și suflet. Cele câteva ore cât a durat cursul ne-am eliberat de stres și cred că este foarte benefic și pentru viitor.”

Mihai Diamandopol, Director General, Abbvie

Ce trăsături si abilități iți vei exersa?

Principalele 7 trăsături si abilități pe care le vei exersa pe parcursul programului:  

–  Conștientizare (față de sine și față de ceilalți)

–  Detasare  (interior: de gandurile nedorite, exterior: de critici)

–  Intuiție

–  Răbdare 

–  Calm

–  Empatie 

– Autoconservare

“Un curs foarte echilibrat, practic și un trainer excelent, cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Felicitări pentru propulsarea Mindfulness-ului!”

Ioana Toma, HR Manager, Urgent Cargus

“Mi-a plăcut workshop-ul despre postura corectă. A fost foarte distractiv și interesant.”

Liliana Nusca, Ernst & Young, Economist

Cum veți învăța și exersa aceste abilități?

Practica și experiența vin, în primul rând, prin utilizarea mai multor practici tradiționale indiene:

 • Yoga
 • Meditația
 • Conștientizare
 • Mindfulness

Toate aceste instrumente îți modifică reacția la stress. 

Studiile științifice au demonstrat că apar modificări vizibile în creierul uman după doar câteva minute de practică. Mai mult decât atât, vom lucra cu:

 • Psihologie Yoga
 • Psihologie Analitică
 • Psiho-Neuro-Imunologie
 • Neuroștiință
 • Principiile fizicii cuantice

Ne vor susține călătoria ori de câte ori trebuie să ne explicăm experiențele. Acestea sunt instrumente importante în perioade de criză, dar și în perioade mai puțin stresante.

Acum realizez că meditația este pur și simplu un exercițiu pentru minte, similar cu modul în care ne exercităm mușchii atunci când facem sport” - Bill Gates

Bill Gates, Steve Jobs, Oprah Winfrey și multe alte mari personalități atât din mediul business, cât și sportiv și lifestyle au inclus meditația și tehnicile de mindfulness în rutina lor zilnică. Și nu degeaba, nu pentru că “este la modă”, ci pentru că studiile demonstrează că:

1. Mindfulness-ul nu este doar „nice-to-have”, ci „must-have”. Vorbim despre o modalitate sigură de a ne menține creierul sănatos, de a ne optimiza capacitatea de luare a deciziilor și de a ne proteja de efectele toxice ale stresului*

*Conform unui studiu marca HBR (Harvard Business Review) dedicat executivilor din companii (și validat de Chemnitz University of Technology, respectiv University of Columbia2)

2. Meditația mindfulness schimbă atât creierul, cât și corpul

Pentru prima dată, un studiu (de la Universitatea Carnegie Mellon, 2016) a arătat că meditația de mindfulness schimbă atât creierul, cât și corpul oamenilor obișnuiți. Studiul a indicat faptul ca dupa 3 zile de meditație minfulness a crescut activitatea în părțile creierului care procesează reacțiile legate de stres și alte domenii legate de concentrare și calm.

3. 15 minute de meditație au acelasi efect ca o zi de vacanță

Meditația și vacanțele par să aibă efecte similare. Un studiu restrans realizat de Universitatea din Groningen (Olanda) a descoperit că 15 minute de meditație au dus la stări emoționale similare cu cele dintr-o zi de vacanta: niveluri scăzute de emoții negative, precum iritarea, și niveluri ridicate de emoții pozitive, precum recunoștința

4. Meditația mindfulness poate duce la reducerea moderată a anxietății si depresiei

O meta-revizuire a Școlii de Medicină Johns Hopkins din 2014 (47 de studii clinice pe 3.515 subiecți) a constatat că un program de meditație de mindfulness de opt săptămâni a dus la îmbunătățirea moderată a anxietății, depresiei și durerii pentru participanți.

“Workshop extraordinar, trainer carismatic. Foarte multă hrană pentru minte.”

 

Luciana Caciuleanu, HR Manager, Ups România

Care sunt promisiunile programului?

Trainerul programului, Avi, te va ajuta să-ți personalizezi propria abordare în ceea ce privește nevoile și provocările tale. Pe lângă obținerea controlului asupra anxietății, stresului, imunității, echilibrului, resurselor interioare, relațiilor sau stilului de viață, vei deveni mai puternic, vei dobândi o serie de cunoștințe și vei învăța practici străvechi (care și-au dovedit eficiența în peste 5000 de ani) – care te vor ajuta să depășești toate provocările neprevăzute ale vieții.

Lumea în care trăim ne provoacă din ce în ce mai multe motive pentru a avea stări negative: îngrijorare, frică, depresie, anxietate, furie, lipsă de speranță, confuzie.

Alegerea îți aparține: ori te declari victimă, ori te antrenezi pentru a răspunde cu înțelepciune. Aceasta este istoria omenirii și a fiecăruia dintre noi: depășirea continuă a propriilor limite.

În aceste zile în care #stamacasa, ai posibilitatea să alegi să-ți dezvolți un set de abilități foarte utile pentru tot restul vieții. Peste scurt timp îți vei fi recunoscător ca ai profitat de aceste zile! 

Sesiunile cu Avi au fost ca o gură de aer proaspăt în viața mea. M-au ajutat să conștientizez starea de bine a unui prezent din care de cele mai multe ori ma detașam pentru a face lucruri care îmi aduceau oboseala fizică și psihică. Am reușit să-mi înțeleg mai bine corpul și modul în care mă pot relaxa, am învățat să respir din ce în ce mai corect și să mă bucur aproape zilnic de momente de liniște.”

Stelian Bogza – Co-fondator BenefitOnline.ro

“Foarte autentic și totodată carismatic, Avi este genul de trainer care reușește să îți inspire relaxare și bună dispoziție, chiar și după o zi stresantă. 99% din opiniile participanților, în chestionarele de feedback au calificativul excelent. Am colaborat cu Avi atât pentru workshop-uri de scurtă durată, cât și pentru programe personalizate cu o durată mai lungă, în funcție de solicitările clienților. În continuare, după mai bine de 6 ani, continuăm colaborarea cu Avi și despreSpa.ro cu mare succes.”

Oana Scarlat - Director marketing & vânzări, Exec-Edu

Cine va fi trainerul tau?

Avisek Majumdar (Avi)

Avisek și-a început educația spirituală încă din copilărie, parcurgând o lungă cale de învățare și practică sub îndrumarea unor mari mentori spirituali ai Scolii de Yoga Bihar / Satyananda Yoga din India. 

După ce a devenit Inginer în Electronică și Comunicare, a decis să aleagă o altă cale profesională. Este atestat ca profesor de yoga de către Sivananda Ashram, Kerala din India. Avi lucrează pentru a inspira oamenii să își realizeze întregul potențial și să-și dezvolte starea de bine. Pe lângă yoga, el a studiat Ayurveda și Masajul Ayurvedic, Thai Foot Reflexology, fiind certificat în aceste practici de Centrul Internațional de Yoga Vedanta din India și de Școala de Masaj Thai din Chang Mai, Hong Kong. 

Combinând cunoștințele și practicile din toate disciplinele estice, Avi desfășoară în prezent Workshop-uri Wellness pentru companii, iar în ultimii 15 ani a oferit cursuri de yoga în Hong Kong, Macau, Filipine, China, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, India, Portugalia și România.

Este fondatorul scolii „Prakriti School of Yoga”

Avi este trainer despreSpa.ro încă din anul 2013. Printre clienții noștri corporate (direcți și indirecți, prin Exec-Edu), cu care am făcut workshop-uri și / sau teambuilding-uri wellness se numără: Banca Mondială, Banca Transilvania, Orange, JTI, Piraeus Bank, Federal Mogul, E&Y, BASF, Airbus Helicopters, Ups România, Urgent Cargus, DB Cargo România, Monsanto, AbbVie Inc.

“Impactul lui Avi asupra oamenilor este transformațional. Cunoștințele sale solide, înțelepciunea profundă, experiența vastă și simțul umorului bine dezvoltat, determină oamenii să aștepte cu nerăbdare următoarea ședință. Îl recomand cu încredere nu doar pentru programele corporate wellness/ stress management sau pentru cursurile de dezvoltare personală, ci și pentru programe de dezvoltare personală adresate copiilor, cu rezultate rapide și vizibile.”

Nevenca Doca, Banca Transilvania SA, HR Executive Director

“Consider că seminarul de Mindfulness este un început foarte bun pentru a trăi o viață armonioasă. Regulile/ sfaturile de bază pentru rutina zilnică sunt foarte utile, mai ales, când ne raportăm la sănătatea noastră. Exercițiile de recunoștință sunt schimbarea completă asupra perspectivei unei zile, ne face să ne simțim împăcați cu alegerile pe care le facem și experiențele pe care le avem. Vă mulțumesc pentru munca depusă!”

 

Christina Popeci, Ernst & Young, Executive Director

Când și unde se va desfășura Programul?

 • Online, via Zoom
 • În limba engleză, nivel basic – mediu – cu traducerea de către Avi în limba romană a termenilor specifici
 • Aproximativ 50% teorie, 50% practică
 • Program interactiv – pentru a asigura o interactivitate maximă, limităm participarea la max. 20 de persoane
 • Necesită o ținută lejeră
 • Datele: 9, 10, 11, 13, 15, 16 si 17 mai ( între orele 18:00 – 20:00 – sambata si duminica / luni, miercuri, vineri: 10:30 – 12:30). Sesiunile vor fi inregistrate. Cine nu poate participa live la unul sau mai multe module, va primi inregistrarea si ii va putea adresa intrebarile separat lui Avi)
 • 7 module, 14 ore
 • Suport de curs (.pdf)
 • Chestionar stil de viata (se va completa inainte de inceperea programului)

Bonus

 • Meditații audio
 • Garanție: dacă vei considera că programul nu ți se potrivește, după primul modul te poți retrage și îți vom înapoia toți banii

* Donăm 10% din încasări pentru lupta împotriva COVID-19

Completează formularul pentru înscriere

* Chenarul rosu se completeaza doar de catre persoanele juridice

CardOrdin de plata


Accept termenii și condițiile


Cum să-ți utilizezi resursele interioare pentru a fi mai calm, eficient & rezilient, și a scăpa de insomnii, frici si anaxietate

Trainer:
Avisek Majumdar | 7 webinarii | 14 ore de curs

Contact

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: