Programe de educație pentru excelența în Spa

Program de Mentorat pentru Terapeuti Sefi – 100% gratuit

Editia I: 18 septembrie – 18 decembrie 2023

Perioada de inscrieri: 18 iulie – 17 august 2023

Cine se poate înscrie:

* Ai o experiență de minim 3 ani că terapeut, dintre care minim 1 an ca Terapeut-Șef * ești Terapeut Șef în acest moment și ai o echipă de minim 2 persoane în subordine. * Îți asumi că în perioada septembrie - decembrie 2023 poți să prioritizezi acest program – ceea ce înseamnă că poți să-ți aloci cel puțin 7 ore / săptămână pentru aprofundarea subiectelor discutate cu Mentorul tău și să implementezi schimbări în echipa de terapeuți pe care o conduci. 
Mentori
Lorena Nicolescu
Spa Manager Silena Spa, Hotel Sinaia
Coordonator Program Mentorat Head Spa Therapists

Lorena si-a inceput cariera in Spa la Four Seasons Hotel in Dublin, imediat dupa absolvirea facultatii de Kinesiologie din Dublin.

A urmat intreg proces de definire si perfectionare in CIDESCO, in cele mai inalte standarde de perfectionare ale unui terapeut Spa.

Revenind in Romania a experimentat diverse ramuri ale acestei meserii de la parte medicala pana la partea holistica, cu scopul sa aiba o viziune mai vasta in ceea ce priveste gestionarea unui Spa.

Este Mentor in cadrul Programului de Mentorat pentru Terapeutii Sefi si isi doreste sa contribuie prin cunostintele sale la formarea terapeutilor, astfel incat sa aducem la un nivel mult mai inalt piata Spa in Romania.

Andra Grigore
SPA Treatment Manager Shiseido SPA
Coordonator Program Schimburi de experienta
Coordonator Program Schimburi de Experienta

Andra a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, cu specializare Kinetoterapie si Motricitate Speciala din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Are o experienta de 14 ani, incepandu-si cariera in domeniul recuperarii medicale, in cadrul unui centru medical spa, apoi concentrandu-se in aria spa si wellness in colectivul Shiseido Spa, din 2014.

A trecut prin toate etapele de formare a unui terapeut, iar in prezent este Spa Treatment Manager , ceea ce a determinat-o sa asimileze si sa aplice atat cunostinte administrative, cat si de coordonare a echipei de terapeuti, implementand protocoalele Shiseido si formand echipa dupa standardele internationale.

Ana-Maria Alexe
Head Therapist Therme București

Sunt un om pozitiv, mă hrănesc cu starea de bine, cu iubire și multă energie pozitivă. 

Sunt terapeut maseur de 8 ani, am studiat Bfkt (balneo fizio kineto terapie și recuperare), si am lucrat, la începutul carierei, la Centrul Balnear Corpore Sano (Techirghiol) 3 ani. 

Dar am considerat că nu este mediul meu favorit să fiu înconjurată doar de oameni bolnavi, astfel că m-am mutat in București și din prima săptămâna am fost admisă la Therme București, colțul meu de rai, unde activez ca Head Therapist de 5 ani.

Andreea Lalu
Manager Cocor Spa

Am o vechime de 12 ani in domeniu dintre care 1 an jumatate in strainatate cu prestigioasa companie de vase de croaziera Royal Caribbean si Aldemar Resort Grecia, absolventa a Academiei Steiner si zeci de cursuri in terapii si ritualuri spa, curs de formator/trainer.

Mi-am inceput cariera ca instructor fitness in spa si am continuat ca si terapeut, sef terapeut si trainer national, manager. Am format si oferit training pt Cocor Spa din 2019 pana in 2021, Vitarium Spa in perioada in care am fost sef terapeut si Alma Health& Spa Retreat. Trainer si Menu Consultant pt Spa Plus. Cu o foarte mare pasiune pt ceea ce fac, cred ca experienta spa trebuie sa fie 360 de grade trup-minte-suflet.

Cateva din spa-urile in care am lucrat in Romania se numara Iaki Spa, Cocor Spa, Vitarium Spa ( Hotel Alpin Poiana Brasov) Centrul Shakti, Imperia Spa ( Marina Regia).

Calendar – Program de Mentorat GRATUIT pentru Terapeuți Șefi – ediția 2023:
  • Până în 17 august a.c. Terapeuții șefi care doresc să fie Mentee trimit un CV pe adresa: lorena@hotelsinaia.ro și completeaza acest chestionar online: CHESTIONAR HEAD SPA THERAPISTS (google.com)
  • În 21 august anunțăm public echipele Mentor – Mentee. Fiecare Mentee va avea un Mentor. Pentru că sunt 4 Mentori, vom putea accepta 4 Mentees.
  • În 18 septembrie începe Programul – cu o primă întâlnire comună, pe Zoom, cu toți Mentorii și Mentee-ii
  • În 3 noiembrie vom avea o altă întâlnire comună – să luăm pulsul după prima jumătate a Programului de Mentorat
  • În 15 decembrie se va termină programul de mentorat. Ultima întâlnire în echipă completă – cu impresiile de final va avea loc vineri, 15 decembrie.
Coorodonator Mentorat
Lorena Nicolescu

Înainte să te înscrii în program, e bine să știi că:

Programul de Mentorat NU este un curs de Terapeuți Șefi. În acest program Mentorul te ajută să-ți dezvolți abilitățile necesare prin ghidajul pe care ți-l va oferi în toate axele managementului unei echipe de terapeuți spa: Resursele Umane, Tratamente și Terapii, Leadership, Tehnici de Management, Administrativ, Retail. Evident, va există și un schimb de cunoștințe în domeniu, dar mentorul îți va fi coach, nu profesor. In luna august vom lansa cursul pentru Head Therapisti.

Întâlnirile sunt online, 1 la 1: Mentor – Mentee, din 2 în 2 săptămâni. Dar programul presupune să te pregătești pentru aceste întâlniri. După fiecare sesiune de mentorat vei avea de implementat ceva și la următoarea întâlnire, vei discuta cu Mentorul ce a mers și ce nu din ce ai făcut pe parcursul celor 2 săptămâni.

Mentorul trebuie să aibă acces la datele centrului spa-ului în care îți desfășori activitatea. Dacă nu are imaginea exactă a situației, nu are cum să te ghideze concret pentru creșterea ta că manager al echipei de terapeuți. Înainte de înscrierea la acest program te rog să soliciți acceptul Spa Managerului / directorului astfel încât să poți furniza toate datele de care aveți nevoie pe parcursul acestor 3 luni.

Te așteptăm cu drag în singura ediție a Programului de Mentorat pentru Terapeuți Șefi din 2023!
Împreună putem să creștem mai repede și mai sănătos!

Încă nu există recenzii. Fii primul care scrie una.

Dacă ai întrebări despre ce se studiază în anumite cursuri, completează acest formular și te contactam în cel mai scurt timp:

Prenume *
Nume *
Centru Spa / hotel la care lucrezi
Nr. de telefon *

Autentificare

Nume utilizator *
Parola *