Program holistic 360 grade - Evaluarea stării de sănătate

Program holistic 360 grade - În ce constă acesta, mai exact?

Starea de bine poarta in zilele noastre denumirea de ,,wellness”. Desi pare un concept modern, radacinile sale sunt antice. Totusi, curentul a luat amploare abia in preajma anilor 1950, cand un grup informal de fizioterapeuti si ganditori americani au conturat prin scrierile si conferintele lor ceea ce intelegem astazi prin ,,wellness”, ,,well-being” sau ,,stare de bine”.

Îți spunem noi în ce constă un program holistic 360 de grade:

Etapa 1 a programului holistic 360 grade constă în:

Evaluarea stării de sănătate a fiecărui angajat în parte (consultatie holistica este efectuata de doctorul colaborator despreSpa.ro. Aceasta are loc pe baza unui chestionar complex de 80 de intrebari + prezentarea ultimelor analize de sange efectuate).

Etapa 2 a programului holistic 360 grade constă în:

Doctorul stabileste un program personalizat pentru fiecare angajat. Acesta este format din activitati, terapii si /sau workshop-uri punctuale. Acestea se vor desfasura in colaborare cu echipa de profesionisti parteneri despreSpa.ro (nutritionist, terapeuti, specialisti in Yoga, Tai Chi / Chi Kung, Ayurveda, Acupunctura, Masaj terapeutic etc.)

Abordarea holistica - Aceasta perspectiva complexa permite o echilibrare pe trei niveluri: fizic, mental si spiritual. Astfel, masurile de preventie tridimensionale vor avea efect nu numai asupra angajatului ca individ, ci si asupra relatiilor interumane.

Te-am convins? Vrei să afli mai multe despre acest program holistic wellness 360 de grade?

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati: corporate@despreSpa.ro

[contact-form-7 404 "Not Found"]
TOP

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: