Distribuitori de Produse Spa cosmetice, echipamente spa si accesorii pentru decoratiuni SPA. Atat pentru uz propriu, cat si pentru centre SPA, wellness & detox.

Ce sunt? Sunt produse de ingrijire ale pielii si de ingrijire specifica, chiar cosmetice de machiaj, care se folosesc in tratamentele spa. Și de multe ori sunt si vandute de catre spa-uri clientilor.

In preocuparea lor de a oferi experiente deosebite pentru clientii lor, proprietarii de spa-uri prefera sa utilizeze produse care nu se gasesc in magazinele de vanzare cu amanuntul.

In unele cazuri, accesoriile pentru spa pot fi comercializate ca branduri premium care sunt vandute doar prin canale specifice. Cum ar fi spa-uri sau cabinete ale medicilor. Mai mult, un spa poate alege sa-si puna propriul nume pe eticheta produselor realizate de terti producatori, si sa-l pastreze exclusiv. Spa-ul poate sau nu sa dezvaluie numele producatorului. Și daca in unele cazuri etichetele private sunt formulari particularizate, in acord cu conceptul spa-ului, de multe ori eticheta privata poate fi o formula stoc vanduta la mai multe companii.

Gasiti un produs care sa i se potriveasca. Mizati pe ingrediente care au o legatura cu localizarea geografica a spa-ului. Nu intotdeauna mai scump inseamna si mai bun. Dar si alegand cel mai ieftn produs vă va expune la niste riscuri. Cantariti pozitia produsului in piata, vizitati producatorul, si nu cumparati produse de care spa-ul nu are nevoie. Alegeti produse sanatoase, sigure si usor de pastrat. Alegeti calitatea, dar asigurati-va ca si pretul e unul corect.

Maria Rendes – Spa Consultant

Click pe imagine pentru a accesa continutul:

TOP