Premier SPA

PREMIER SPA  este primul concept de Health Spa din Bucuresti,  intins pe o suprafata de 3000 mp si dispunand de 20 de cabinete de tratament dedicate special dorintelor si nevoilor celor ce sunt in cautarea echilibrului, linistii si starii de bine psiho-fizice. Va stau la dispozitie terapii corporale (masaje, impachetari, scrub-uri), Thermarium & Pool ( Piscina, Hidropiscina, Sauna cu plante, Sauna Finlandeza, Dușuri Emoționale, Tunder Experience, Baie de Aburi, Camera Salina cu sare de Himalaya, Fantana de Gheata, relaxare in Onyx Relax Room) si serviciile Clinique ( ce vin in intampinarea oaspetilor cu tratamente medicale specifice: fizioterapie, masaje terapeutice, tratamente de recuperare fizica, medici specialisti in recuperare, detoxifiere si managementul stresului.)

Adresa: Bdul Ghencea, nr 134

E-mail: reservations@premierpalace.ro

Telefon: + 4 0729.777.755 ; +4 031.407.60.10

Program: 08:00 – 22.00 luni-duminica;

Adresa web: www.premier-spa.ro/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Daca doresti sa faci miscare fara a pune presiune asupra coloanei vertebrale si a articulatiilor, Aquagym este varianta ideala. Kidrokinetoterapia are si ea multiple beneficii pentru sanatate si relaxare, iar programul este individualizat. Orele de Aquagym care se practica in grup. Fiind una dintre cele mai sigure si eficiente metode de a face miscare, de

Tagged under:

Cum te detoxifiezi dupa Sarbatori? Dupa Sarbatori, detoxifierea organismului este absolut necesara. O detoxifiere naturala este usor de facut si nu necesita deloc efort! Dar de unde stii ce trebuie sa includa un program complex de detoxifiere?! Simplu. Stai de vorba cu specialistii de la Premier Spa.

Tagged under:

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo