Sunt dr. Cristina Maria Hanganu medic specialist de Medicina de Familie, cu competenta in Acupunctura si Homeopatie.

Am ales sa studiez Medicina pentru a deslusi misterul ce se ascunde in fiecare dintre noi. Am crezut intial ca misterul alcatuirii noastre perfecte este de gasit la nivel celular, de aceea am inceput un rezidentiat in Hematologie. Dupa patru ani am hotarat ca nu este suficent si am reluat cu un rezidentiat in Diabet si Boli de Nutritie pe care l-am parasit pentru Medicina de Familie in care am obtinut specializarea.

Progresele medicale sunt uimitoare si crecetarile din domeniu se afla la un nivel la care nici nu visam, dar, cu toate acestea, sunt situatii, aparent simple, in care drumul batut al medicinii nu te duce la vindecare si doar ameliorarea simptomelor te costa foarte mult - solutiile terapeutice oferite avand o multime de efecte adverse cu prea putine beneficii. Strabatand, profesional, mai multe arii din medicina am realizat cat de nedrept de limitanta este medicina alopata in privinta terapiei (s-au facut progrese spectaculoase in diagnosticare). Multe afectiuni neavand tratament etiologic (al cauzei) ci doar simptomatic, iar medicamentele folosita genereaza ele insele probleme mult mai mari decat boala pentru care au fost folosite initial.

De aceea, cred ca este necesar sa privim cu deschidere si intelepciune si spre alte sisteme de tratament. Medicina Traditionala Chineza, Homeopatia, Gemoterapia sunt resurse terapeutice extraordinare care rezolva o multime de cazuri pentru care medicina alopata nu are raspunsuri terapeutice. Cele doua sisteme (alopat /alternativ) pot coexista si cred ca, doar astfel, se lucreaza cu adevarat pentru beneficiul pacientului.

Asadar, daca va doriti sa va pastrati sanatos,  suferiti de mult si nu gasiti nici un tratament potrivit sau, pur si simplu, va doriti sa mergeti la doctor si sa va simtiti bine cand o faceti - va invit sa rezolvam impreuna problemele Dvs. de sanatate – intr-un mediu placut si primitor:  la Cabinetul Perfectmed din str. Carol Davila nr 33, ap 2, Bucuresti.

Va propun un tratament holistic - integrat  cu dieta potrivita,  gemoterapice si remedii homeopate adecvate, precum si sedinte de acupunctura (cu derivatele: cupping, moxibustie, auriculoacupunctura) care va vor transforma conceptia despre boala si sanatate si va vor face mult mai increzatori in sansele Dvs. de a avea o viata fara probleme de sanatate.

Informatii despre homeopatie, gemoterapie, acupunctura si celelalte metode terapeutice folosite, gasiti pe site-ul www.perfectmed.wordpress.com

Adresa: trada Carol Davila nr. 33, ap 2, cartierul Cotroceni, Bucuresti

E-mail: cristina@perfectmed.roperfectmedch@gmail.com

Telefon: 0720445532

Program: Acces Spa : 08:00 – 22:00

Receptie Wellness & Spa : 08:00 – 20:00

Med Spa: 08:00 – 16:00

Proceduri Spa: 08:00 -19:00

Adresa web: www.perfectmed.wordpress.com

[WPCR_INSERT]

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo