Palace-spa-center, Hotel Palace, Băile Govora, Vâlcea
Palace-spa-center - Hotel Palace**** va invita sa descoperiti o bijuterie arhitectonica a tarii noastre construita chiar in mijlocul parcului orasului Baile Govora. Beneficiind de un cadru natural absolut incredibil, in mijlocul celui mai mare parc balnear din Romania, hotelul nostru va poate oferi clipe de neuitat, in special cand stresul cotidian devine inamicul numarul 1.

Palace-spa-center - arhitectură electică de art nouveau

Arhitectura eclectica cu influente de art nouveau si elemente de inspiratie neoromaneasca, transforma primul hotel cu baza de tratament din Romania intr-un monument istoric. Hotelul este contruit de arhitectul francez Ernest Doneaud, impreuna cu inginerii Bratescu si Pukliky, din 1911 pana in anul 1914. Cele 365 de goluri in ziduri ale cladirii simbolizeaza zilele unui an intreg, iar pozitia de Est - Vest a hotelului, permit soarelui sa lumineze fiecare camera din hotel intr-o zi. O incursiune in atmosfera eleganta a anilor 20, alaturi de detaliile contemporane va vor incanta simturile pe perioada petrecuta alaturi de noi.
Ne mandrim cu servicii de calitate oferite clientilor nostri. Asadar, va invitam sa va bucurati de toate facilitatile hotelului printre care se numara 132 de spatii de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasa, sali de conferinta, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, centru balneo pentru afectiuni respiratorii si reumatismale, centru de Cardiologie, si nu in ultimul rand un nou CENTRU SPA pentru o experienta completa.

Adresa: Str Parcului, nr. 1, Baile Govora, jud. Valcea

E-mail: palace@bailegovora.ro

Telefon: 0250.770.550, 0250.770.070, 0758.018.123

Adresa web: bailegovora.ro/hotelPalace/

You must be logged in to post a comment.

Sorry, no posts matched your criteria.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc: