CEL MAI MARE HUB DE DESIGN DE INTERIOR DIN ROMANIA!

Inspira-te, cumpara online produsele din amenajarile care iti plac sau ia legatura cu designerul care a facut amenajarea. Totul intr-un singur loc. In curand!

PENTRU CINE ESTE WANDA HOME

VREI SA ITI RE-DECOREZI LOCUINTA

Pe Home Hub vei putea gasi poze de inspiratie pentru casa ta si printr-un click vei putea cumpara produsele din imagine sau produse similare care se gasesc in Romania sau se pot livra in Romania. Noi iti vom integra toate produsele pe care le poti gasi la sute de magazine intr-un singur loc si vei putea filtra dupa stil, insipratiile alese, buget si multe altele.

ESTI DESIGNER SAU ARHITECT

Vrei sa te gaseasca potentiali clienti dupa stilul tau?
Creeaza-ti profilul pe cea mai mare platforma de design de interior din Romania. Poti sa iti uploadezi portofoliul si sa marchezi produsele din poze.

ESTI SHOP DE MOBILA/DECORATIUNI DE INTERIOR

Creeaza-ti profilul pe cea mai mare platforma de design de interior din Romania. Poti sa iti uploadezi produsele si ele vor fi atasate de algoritmii nostrii de inteligenta artificiala pozelor de inspiratie unde se gasesc produse similare.

ESTI DEZVOLTATOR IMOBILIAR

Ofera clientilor tai posibilitatea de a vizualiza locuintele pe care le construiesti inainte de a le cumpara prin a pre-selecta amenajari de interior potrivite pentru fiecare spatiu. Vei putea selecta o suprafata, un stil, iar noi iti vom genera variante de amenajari. In acelasi timp, vei putea sa cumperi produse pentru finisarea locuintelor, totul intr-un singur loc.

DESPRE NOI

Promisiunea fara de voi

Home Hub s-a nascut din nevoia de a usura amenajarea une case, echipa Home Hub trecand si ea prin acest proces.

Pe Home Hub vei putea gasi poze de inspiratie pentru casa ta si printr-un click vei putea cumpara produsele din imagine sau produse similare care se gasesc in Romania sau se pot livra in Romania.

Noi iti vom integra toate produsele pe care le poti gasi la sute de magazine intr-un singur loc si vei putea filtra dupa stil, insipratiile alese, buget si multe altele. Ceea ce am descoperit este ca desi avem foarte multe magazine online de mobila si de decoratiuni, acestea sunt greu de gasit si munca aceasta de descoperire dureaza foarte mult.

Momentan lucram la algoritmii inteligenti care vor face acest lucru posibil. Vei gasi produsele din poze sau produse similare, in bugetul ales de tine. Vei ajunge sa vezi intreaga oferta de mobila si decoratiuni disponibila tie in Romania intr-un singur loc.

“The secret of getting ahead is getting started” Mark Twain

AI INTREBARI? CONTACTEAZA-NE

TOP