Oferte Day SPA Sejur și Vacanțe Wellness

Descoperă locuri minunate pentru starea ta de bine

Trebuie să recunoști faptul că timpul liber de care dispui e limitat și prețios. Atunci când prinzi câteva momente de pauză, parcă nu știi de ce să te apuci mai întâi. În ciuda acestui lucru, sau mai bine spus, tocmai din cauza acestui lucru te invităm ca măcar o dată pe săptămână să îți dedici câteva ore doar ție în care să te relaxezi și să te răsfeți, să îți încarci bateriile și să îți tragi sufletul în tihnă, într-un mediu mai mult decât plăcut, sigur și elegant.

Prin spa se trateaza in primul rand stresul, se alunga oboseala, se combat tensiunile musculare, dar si cele psihice, efectul de relaxare fiind intens. Insomniile, depresiile, anxietatea, semnele imbatranirii sunt de asemenea tratate prin intermediul serviciilor spa.

Zonele spa includ astazi sauna umeda si uscata, jacuzzi, masaj, infrumusetare, de intinerire si zone de meditatie, terapii alternative ca fototerapia, cromoterapia, meloterapia si asa mai departe.

Oferte Day SPA Sejur și Vacanțe - Descoperă ofertele speciale SPA

In fiecare luna, publicam cele mai noi tratamente si ritualuri lansate de centrele spa, precum si ofertele lunare ale celor mai renumite centre spa & wellness din Romania !

Oferte Day SPA Sejur și Vacanțe Wellness - Pentru ca tu sa te bucuri de SPA!

Pentru a accesa ofertele, te rugam sa dai click pe imagine sau titlu. Vei descoperi diverse oferte Day Spa:

 

Oferte sejur spa si vacante wellness
Planuiesti o vacanta intr-un hotel cu spa din Romania? descopera aici ofertele hotelurilor cu spa, pentru o sesiune de relaxare!

Vei regasi oferte de cazare si spa pentru un week-end SPA in care sa te destinzi, sa-ti refaci fortele si sa recapeti buna dispozitie specifica persoanelor relaxate!

Ofertele speciale Premier Palace SPA Hotel

Ofertele speciale @ Premier Palace SPA Hotel

Oferte speciale Ana Aslan Health SPA, Hotel Europa, Eforie Nord:

Tagged under: ,

Oferte speciale DruRelax Maramureș

Oferte speciale @ DruRelax Maramureș “Anul acesta alege să dăruiești altceva decât mărțișoarele clasice care ajung să fie uitate undeva într-un sertar. Alege să dăruiești răsfăț femeilor importante din viața ta!” Masaj Maramures Aromatherapy 50 min ~ 90 lei Energizează-te cu masajul cu arome tradiționale, într-o atmosferă rustică, personalizată cu obiceiurile din Maramureș. Masajul Maramureș Aromatherapy este un masaj energic care

Oferte Speciale Lotus Spa Bucuresti

Ofertele lunii februarie @ Lotus Spa Bucuresti

Celebrează iubirea la SPA

Celebrează iubirea la Spa – Anul acesta, de Valentine’s Day, nu mai ai nevoie de ajutorul celebrului Cupidon pentru a-ți demonstra iubirea. De ce? Pentru că avem pentru tine cel mai romantic și util cadou din câte există: Gift voucherul SPA de la desprespa.ro. Cadourile memorabile sunt binevenite întotdeauna. Mai ales în cea mai romantică zi din an.

Oferte speciale Centrul Aria Sibiu

Oferte speciale @ Centrul Aria Sibiu

Întărirea imunității în sezonul rece

Întărirea imunității în sezonul rece – Chiar dacă nu abundă în zăpadă, iar temperaturile nu sunt foarte scăzute, iarna și-a intrat de mult în drepturi. Hainele subțiri sunt așezate de câteva săptămâni bune în dulapuri, iar gecile călduroase le-au înlocuit cu bucurie.             Ți-e teamă de ce aduce odată cu ea genul acesta de vreme

Oferte speciale SunGarden Golf&SPA Resort, Cluj

Oferte speciale @ SunGarden Golf&SPA Resort 8 Martie, Este despre tine! Pentru a te sărbătorii pe tine femeie, mamă, prietenă devotată sau soție! Îți dedicăm această zi și întreagă luna Martie este despre TINE! Petrecere The Queens – Petrece ziua de 8 Martie ca o Regină! Atmosferă rafinată, muzică bună și preparate deosebite! Gustare receTartine cu

Categorii

Arhive

TOP