Descopera ofertele speciale SPA!

In fiecare luna, publicam cele mai noi tratamente si ritualuri lansate de centrele spa, precum si ofertele lunare ale celor mai renumite centre spa & wellness din Romania !

Pentru ca tu sa te bucuri de SPA!

Pentru a accesa ofertele, te rugam sa dai click pe imagine sau titlu:

Oferte sejur spa si vacante wellness
Planuiesti o vacanta intr-un hotel cu spa din Romania? descopera aici ofertele hotelurilor cu spa, pentru o sesiune de relaxare!

Vei regasi oferte de cazare si spa pentru un week-end SPA in care sa te destinzi, sa-ti refaci fortele si sa recapeti buna dispozitie specifica persoanelor relaxate!

Oferte speciale DruRelax Maramureș

Oferte speciale @ DruRelax Maramureș Masaj Maramures Aromatherapy 50 min ~ 90 lei Energizează-te cu masajul cu arome tradiționale, într-o atmosferă rustică, personalizată cu obiceiurile din Maramureș. Masajul Maramureș Aromatherapy este un masaj energic care oferă o senzație unică creată de o combinație între cromoterapie și aromaterapie, elemente specifice unui cadru pitoresc alcătuit cu ajutorul aromelor naturii și a muzicii relaxante.

Oferte Speciale Lotus Spa Bucuresti

Ofertele lunii februarie @ Lotus Spa Bucuresti

Celebrează iubirea la SPA

Celebrează iubirea la Spa – Anul acesta, de Valentine’s Day, nu mai ai nevoie de ajutorul celebrului Cupidon pentru a-ți demonstra iubirea. De ce? Pentru că avem pentru tine cel mai romantic și util cadou din câte există: Gift voucherul SPA de la desprespa.ro. Cadourile memorabile sunt binevenite întotdeauna. Mai ales în cea mai romantică zi din an.

Oferte speciale Centrul Aria Sibiu

Oferte speciale @ Centrul Aria Sibiu Surprinde-ți jumătatea cu latura ta romantică, oferindu-i o sedință de masaj în cuplu! Pășiți împreună în lumea SPA a răsfățului la superlativ și profitați de momentul vostru de relaxare! Clipele petrecute împreună vor fi foarte plăcute și relaxante! Oferte speciale Centrul Aria Sibiu – Februarie, luna iubirii, este la

Petrece Valentine’s Day la Băile Herculane! A început numărătoarea inversa până la Valentine’s Day!             Valentine’s Day nu se sărbătorește doar cu ciocolată și flori, ci și cu relaxare într-o zonă de poveste. Vrei ca în acest an să faci un cadou special persoanei dragi? Invit-o la SPA la Băile Herculane. De ce tocmai aici?

Întărirea imunității în sezonul rece

Întărirea imunității în sezonul rece – Chiar dacă nu abundă în zăpadă, iar temperaturile nu sunt foarte scăzute, iarna și-a intrat de mult în drepturi. Hainele subțiri sunt așezate de câteva săptămâni bune în dulapuri, iar gecile călduroase le-au înlocuit cu bucurie.             Ți-e teamă de ce aduce odată cu ea genul acesta de vreme

Oferte speciale SunGarden Golf&SPA Resort, Cluj

Oferte speciale @ SunGarden Golf&SPA Resort VALENTINE’S DAY Spa Journeys – Sejurul tău de relaxare! Dorim să facem parte din povestea voastră de dragoste! Sejur Discount 22% cazare Romantic welcome gift *Promoție valabilă în perioada 14.02.2020 – 17.02.2020 Cina Valentine Romantic Taste 14.02.2020 ora 19:30 Gustare -Foie gras aux 4 epices, Servit cu un pahar

Ofertele speciale @ Premier Palace SPA Hotel

Oferta lunii februarie @ Shiseido SPA, Bucuresti: Shiseido SPA

Categorii

Arhive

TOP