O3zone Spa Center

Situat in una din cele mai frumoase statiuni balneo-climaterice din tara, complexul O3zone ofera cele mai noi terapii spa & wellness precum si celebrele tratamente Ana Aslan, renumite in intrega lume pentru efectele miraculoase in stoparea efectelor imbatranirii.  Frumusetea centrului este completata de peisajul natural al muntelui si al statiunii Baile Tusnad.

Relaxeaza-te si ofera-ti cateva binemeritate clipe de rasfat!

 - la spa, apa detensioneaza si purifica: incearca piscina cu apa calda sau o baie in jacuzzi intr-o atmosfera intima si relaxanta;

- caldura ajuta la detoxifiere si destindere musculara: iti stau la dispozitie o sauna umeda si o sauna uscata alaturi de  dusurile emotionale ce  creeaza un efect tropical sporind relaxareal

- procedurile de relaxare, antistress, detoxifiere te repun in forma si iti incarca bateriile. Poti sa te rasfeti cu un ritual Chocolate Silk, sau un ritual Antioxidant Fruit sau poate iti surade un tratament cu lapte si miere.

- pentru un plus de energie, experimentati masajul sau scrubul sub ploaia calda a dusului Vichy, iar daca doriti sa va relaxati recomandarea noastra este o baie cu lapte si miere sau o baie reconfortanta pe baza de plante.

- pentru cei care doresc o relaxare activa, exista doua zone de fitness iar miscarea poate fi continuata cu drumetii catre Lacul Sf Ana sau alte atractii locale, plimbari in care veti inhala aerul intens ionizat.

Statiunea Baile Tusnad este renumita si pentru celebrele mofete (emanatii de gaz uscat). Mofetele sunt  recomandate pentru terapia bolilor reumatice si cardiace.

Avand o pozitionare geografica centrala, statiunea este usor accesibila prin transport rutier si feroviar din toate colturile tarii.

Adresa: Aleea Sfanta Ana, Nr. 2, Baile Tusnad

Telefon: 0040 - 266 - 335 397 | 0040 - 266 – 335 406 | 0040 - 266 – 335 409

E-mail: rezervari@o3zone.ro

Program: L: 14 – 21 si Ma – Du: 09 – 21

Adresa web: www.o3zone.ro/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Sorry, no posts matched your criteria.

Doresti sa oferi cadou o experienta spa / wellness / detox ?

Poti opta pentru un card / eVoucher valoric, valabil in cateva zeci de centre spa & wellness din Romania. 


  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x

  Te ghidam catre experientele spa & wellness care ti se potrivesc:

  Abonează-te la newsletter

  Ajungi imediat la tot ceea ce ai nevoie pentru tine și starea ta de bine!
  #Spa #Wellness #Balneo